DARKO TOMAS Cropix
DELIRIJ U KRANJČEVIĆEVOJ

FOTO: Pogledajte prekrasne scene nakon pobjede Dinama, ‘posebni gosti‘ izazvali veliko veselje igrača Modrih

Dinamo je prvi put ove sezone barem privremeno zasjeo na vrh ljestvice
Piše: SNObjavljeno: 21. travanj 2024. 21:18

Nogometaši Dinama svladali su Lokomotivu na gostovanju u Kranjčevićevoj rezultatom 1:0. Heroj Modrih po tko zna koji put u posljednjih nekoliko tjedana bio je Sandro Kulenović koji je postigao pobjednički pogodak u 60. minuti utakmice.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

Tijekom cijele utakmice gosti su igrali nošeni fantastičnom atmosferom s tribina stadiona u Ulici pjesnika. Najveći delirij, osim naravno u trenutku pogotka bio je kada je glavni sudac utakmice Dario Bel signalizirao kraj utakmice što je značilo da je Dinamo upisao osmu pobjedu u nizu (sedmu prvenstvenu).

Ono što je upalo u oko našem fotografu i svima okupljenima jest velik broj djece koja su ušla u teren i oduševila svoje idole te su Igrači Dinama proslavili pobjedu s mališanima i Bad Blue Boysima.

image
DARKO TOMAS Cropix

image
DARKO TOMAS Cropix

image

Igrači Dinama slave pobjedu s mališanima

DARKO TOMAS Cropix

Dinamo je prvi put ove sezone barem privremeno zasjeo na vrh ljestvice ako gledamo faktor nakon završetka utakmice. Ipak, Rijeka je slavila protiv Gorice te opet preuzela vrh tablice i sve je izglednije da će ključan dvoboj za naslov prvaka biti upravo onaj 5. svibnja kada Dinamo gostuje na Rujevici u velikom derbiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 23:48