Mislav Karoglan i Silvijo Čabraja

 RONALD GORSIC Cropix
DOJMOVI TRENERA

Karoglan: Izgubili smo neke igrače, Žaper ne izgleda dobro. Evo i što mi ide na živce; Čabraja: Nisam zadovoljan

Lokomotiva i Hajduk su podijelili bodove u 18. kolu SuperSport HNL-a
Piše: SNObjavljeno: 08. prosinac 2023. 19:59

Lokomotiva i Hajduk podijelili su bodove u susretu 18. kola SuperSport HNL-a. Nakon utakmice, svoje su viđenje ponudili treneri obje ekipe.

- Bila je to teška utakmica. Loše smo ušli u nju. U prvom poluvremenu smo imali i šansu izjednačiti, ali nismo uspjeli. Na kraju, kada sve zbrojiš, ishod utakmice je realan. Nije ni bitno tko je bio bliže pobjedi. Nismo ušli dobro u utakmicu u prvih 15-ak minuta. Lokomotiva me nije iznenadila. Znamo dobro kakav je njihov nogomet i nije lako sve kontrolirati u Kranjčevićevoj - rekao je Mislav Karoglan pa se osvrnuo na zamjene koje su izgleda donijele živost u momčad Hajduka:

- Ideja je bila da pokušamo iskontrolirati sredinu. Na kraju mi je žao mi je što smo izgubili neke igrače. Imamo sad cijeli tjedan da se spremimo za derbi s Dinamom. Žaper za sad ne izgleda dobro, a Kalik ima tri žuta kartona...

Hajduk kao jesenski prvak stiže na Maksimir.

- Ide mi na živce kako se potencira to. Nije to bitno kad izađeš na teren. Očekujem pravi derbi. Naravno da imamo pritisak, ali tako je pred svaki derbi - poručio je Karoglan.

Pred kamere je potom izašao Silvijo Čabraja.

- Ne bih se složio da je i bod dobar, nisam zadovoljan, vodili smo 70 minuta utakmice. Imali smo na početku dvije, tri izrazite šanse. I oni su nama stvarali probleme, ali ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Igrom i zalaganjem da, ali rezultatom ne. Gledatelji su mogli uživati u otvorenoj utakmici u kojoj smo i mi i oni htjeli pobijediti - rekao je Čabraja pa dodao:

- Nažalost, to je naša stara boljka. Vodili smo 1:0 i protiv Osijeka, Rijeke i Dinama i uvijek prospemo vodstvo. Zatvaranje utakmice? Kad zatvarate utakmicu onda vrlo opasno živite. Da smo malo bolje realizirali prilike, sad bismo imali bolji rezultat. Nadam se da ćemo ponoviti pobjedu nad Istrom i da mirno spavamo 10-ak dana - zaključio je trener Lokomotive.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 01:39