Silvijo Čabraja

 DAMIR KRAJAC Cropix
GENERALKA ZA RIJEKU

Lokomotiva na Kajzerici pobijedila reprezentaciju Bahreina: ‘Šteta je što smo pali u zadnjih pola sata‘

Lokosi su bili osjetno bolji u prvom dijelu, uz dva postignuta zgoditka još su u dva navrata uzdrmali i vratnice
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 24. srpanj 2024. 19:57

U pripremnoj utakmici protiv reprezentacije Bahreina (izbornik te selekcije je Dragan Talajić, pomoćnik mu je Goran Lacković), nogometaši Lokomotive na stadionu u Kranjčevićevoj ostvarili su 3:2 (2:0) pobjedu. Strijelci za Lokose bili su Čop (15, 33) i Mudražija (55), dok je pogotke za Bahrein postigao Helal (75, 83).

Lokomotiva je počela utakmicu u ovom sastavu (4-2-3-1): Šubarić - Karačić, Živković, Leovac, Markanović - Bošković, Smakaj - Tošković, Mudražija, Goričan - Čop. U drugom poluvremenu, od 60. minute, na travnjaku je bila ova momčad: Savatović - Vranjković, Mašić, Utrobičić, Žilinski - Dajčer, Fetai - Stanić, Kukavica, Sušak - Čuić. Ovaj su ogled zbog ozljeda preskočili Mersinaj, Canjuga, Krolo, Čabrajić i Baždarić.

Lokosi su bili osjetno bolji u prvom dijelu, uz dva postignuta zgoditka još su u dva navrata uzdrmali i vratnice (Mudražija i Goričan). Ulaskom druge momčadi pao je ritam u igri Lokosa u posljednjih pola sata i Bahrein je s dva pogotka uspio smanjiti rezultat.

Uoči odmjeravanja snaga s Bahreinom, trener Lokosa, Silvijo Čabraja, rekao je da bi to trebala biti generalka za prvenstveni start i okršaj s Rijekom.

- Mogu biti zadovoljan igrom u prvih 60 minuta, nadigrali smo suparnika i ostvarili lijepu prednost. Šteta je što smo pali u zadnjih pola sata i dopustili Bahreinu da postigne dva pogotka. I ova je utakmica dosta toga pokazala, vjerujem da ćemo biti spremni za prvenstveni start - rekao je Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 20:49