Lukas Kačavenda do početka priprema bi trebao biti OK

 ARHIVA
LOKOMOTIVA

Lokosi 17. prosinca igraju pripremnu utakmicu protiv Honveda u Budimpešti

Kajzerica miruje do 8. prosinca, tog je dana trener Lokomotive Silvijo Čabraja zakazao prozivku
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 16. studeni 2022. 11:53

Kajzerica miruje do 8. prosinca, tog je dana trener Lokomotive Silvijo Čabraja zakazao prozivku i početak priprema. Lokosi će prvi dio priprema provesti u Zagrebu i odigrat će tri test-utakmice. Prvi će ogled imati u Budimpešti protiv Honveda, 17. prosinca, podsjetimo da je odnedavno trener mađarskog prvoligaša Dean Klafurić.

Drugi će suparnik Lokosima, šest dana kasnije u Zagrebu, biti Slaven Belupo, a posljednju će provjeru prije Nove godine imati u ogledu s Goricom, naknadno će se odrediti hoće li se 30. prosinca igrati u Zagrebu, ili u Velikoj Gorici. Lokosi će za dolazeće božićne i novogodišnje blagdane dobiti po tri slobodna dana, a 5. siječnja odlaze u Istru na drugi pripremni dio, u sklopu kojeg će, već tradicionalno, nastupiti na “Arena kupu” u Medulinu.

Igrajući za juniore protiv Šibenika, nadareni napadač Marin Šotiček ozlijedio je koljeno i morao je otkazati nastup za mladu reprezentaciju Hrvatske (do 19 godina) u dolazećim utakmicama kvalifikacija za EURO (Farski Otoci, Finska, Izrael), koje će se 16., 19. i 22. studenoga igrati u Zagrebu. No, trebao bi se oporaviti do početka priprema, baš kao i svi ostali ozlijeđeni igrači. Čabraja vjeruje da će na prozivku spremni doći Santini, Maleš, Vasilj i Smakaj, a i Kačavenda bi se sredinom prosinca mogao uključiti u rad s momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 05:27