Silvijo Čabraja je na pripremama ostao bez ključnog igrača

 RONALD GORSIC Cropix
SPREMNI ZA NOVU SEZONU

Lokosi optimisti uoči okršaja s Dinamom: ‘Favoriti su, ali možemo do pozitivnog rezultata, to smo pokazali‘

Trener Lokomotive je najavio novu sezonu SuperSport HNL-a koja počinje susretom s Modrima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2022. 15:58

Dinamo u petak na Maksimiru od 20 sati dočekuje Lokomotivu u prvoj utakmici nove sezone SuperSport HNL-a. Prošle su sezone Modri slavili samo jednom, a isto je uspjelo i Lokomotivi uz dva neriješena. Trener Lokosa Silvijo Čabraja ističe kako je zadovoljan pripremama koje je njegova momčad odradila.

"Generalno sam zadovoljan pripremama. U Nizozemskoj smo imali sjajne uvjete, igrqali smo protiv vrhunskih klubova, a rezultat nam nije bio primaran toliko koliko koliko isprobavanje i davanje šanse mladim igračima. To su bili teški, ali i jako vrijedni ispiti za naše igrače", rekao je Čabraja.

Lokomotiva je na pripremama ostala bez glavnog igrača i najveće zvijezde Lukasa Kačavende kojem je puknuo prednji križni ligament.

"Svi smo žalosni zbog Kačavendine ozljede. Pred njim je operacija i višemjesečni oporavak. To je ogroman gubitak za Lokomotivu, kao i za U-21 reprezentaciju, ali poznavajući Lukasov karakter i borbenost, neće klonuti duhom već će naporno raditi i vratiti se još jači", rekao je Čabraja pa najavio prvi ispit:

"Slijedi iznimno težak susret s Dinamom, prvakom koji je prošli tjedan u Superkupu pokazao svoju snagu i nastavio gdje je stao prošle sezone. Dinamo je favorit, ali uz maksimalnu koncentraciju, predanost i angažman možemo do pozitivnog rezultata. To smo pokazali i prošle sezone", zaključio je trener Lokosa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:02