TOM DUBRAVEC Cropix
‘NJIHOV LOBI JE VELIK‘

Mudražija o Livajinom potezu: ‘Očito se isprovocirao. Prijetnje? Hajdukovci su jaki na internetu‘

Robert Mudražija bio je dvostruki strijelac u pobjedi svoje momčadi
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2024. 22:24

Veznjak Lokomotive Robert Mudražija bio je dvostruki strijelac u 2:1 pobjedi Lokomotive na gostovanju kod Hajduka na Poljudu. U intervjuu za Sportske novosti Mudražija je dao detalje o samim događanjima na terenu, a sada je u razgovoru za Sportklub dodatno govorio o samom susretu.

Mudražija je govorio o svojoj proslavi prvog pogotka, kao i o činjenici da kapetan Hajduka Marko Livaja nije bio zadovoljan njegovom proslavom.

- Mislim da se osjetio isprovociranim s mojim slavljem, ali ne znam otkad se to ne smije slaviti svoj gol pred 20 tisuća navijača koji su svi protiv tebe. Znamo kako je on slavio golove protiv Dinama i Rijeke. Očito se isprovocirao, ne znam zašto.

- Bilo je to neprofesionalno od njega. Ja se nisam dao isprovocirati, jedino mi nije bilo jasno što se ljuti na proslavu gola, ali okej. Nije da je bilo pogrdnih gestikulacija ili nešto, ali to je njegova stvar.

Također je govorio o prijetnjama navijača splitskog kluba.

- To se zna da su Dalmatinci, ti hajdukovci jaki na društvenim mrežama, njihov lobi je veliki i mislim, to sve gledaš sa smiješkom, dobio sam dosta i ovih pozitivnih poruka. Tako da je bio miks svega, ali sve se to sa smiješkom isprati.

Ostatak intervjua možete pročitati OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. travanj 2024 23:42