HNK Hajduk - NK Lokomotiva

 TOM DUBRAVEC Cropix
JOŠ SE VUKU REPOVI

Mudražija se ponovno oglasio o sukobu s Livajom: ‘Bio je valjda vruće glave, skroz nesportski‘

Kapetan Hajduka u dva je navrata grubo odgurnuo Mudražiju, ali žutog kartona nije bilo
Piše: SNObjavljeno: 21. ožujak 2024. 19:01

Prošlotjedna utakmica na Poljudu između Hajduka i Lokomotive donijela je mnoge probleme za Splićane koji sad za vodećom Rijekom na prvenstvenoj ljestvici zaostaju četiri boda. Prvo je Dino Mikanović već u 24. minuti zaradio drugi žuti karton da bi svega dvije minute nakon svoj prvi gol na utakmici zabio veznjak Zagrepčana Robert Mudražija. Mladi Lokos bio je apsolutni heroj susreta jer je u 60. minuti zabio za 2:0 gostiju što je kasnije u 96. minuti škaricama smanjio Marko Livaja.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka utakmice bila je Mudražijina proslava prvog pogotka tijekom kojeg je stisnuo šake i slavio okrenut prema Torcidinom sjeveru. Kapetan Bijelih to je shvatio kao provokaciju te je Mudražiju dva puta grubo srušio na travnjak.

- Ne znam otkad je to zabranjeno slaviti svoj pogodak, pogotovo na Poljudu pred punim tribinama, kad su svi protiv tebe. Mislim da tek tad dolaze prave emocije i sportski duh, svatko se bori za sebe i svoju momčad. Mislim da u tom trenutku, pogotovo što dvije minute nakon crvenog postižemo pogodak koji nam daje veliki vjetar u leđa, to je prirodno - rekao je Mudražija u Denis podcastu te dodao:

- Njemu je očito zasmetalo to moje direktno ili indirektno slavlje prema Torcidi, bio je valjda vruće glave. Rekao sam već na par mjesta, skroz nesportski, ali okej. On je to odradio, ja se nisam dao isprovocirati, samo sam nastavio dalje. Izgovori se tu sve i svašta, ali to je sve u žaru borbe - zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. ožujak 2024 19:01