Silvijo Čabraja 

 RONALD GORŠIĆ/Cropix
NOGOMETNA BUDUĆNOST

Najveća tvornica talenata u HNL-u priključila petoricu juniora prvoj momčadi: ‘Svi će dobiti priliku‘

Lokomotiva će prvo trenirati u metropoli, a onda odlazi na pripreme u Medulin
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 30. prosinac 2023. 21:28

Na zimskim će pripremama, koje počinju 2. siječnja okupljanjem na Kajzerici, trener nogometaša Lokomotive, Silvijo Čabraja, svojoj prvoj momčadi priključiti petoricu juniora.

To su Kardum, Baždarić, Huskić, Utrobičić i Kukavica, koji je na dvojnoj registraciji u drugoligašu Jarunu i jesenas je odigrao osam utakmica u dresu te momčadi.

Lokosi će do 9. siječnja trenirati u Zagrebu, a onda odlaze na pripreme u Medulin i spomenuti bi juniorski kvintet trebao biti u autobusu za Istru, Čabraja će na taj drugi i završni dio priprema za nadolazeću proljetnu polusezonu odvesti 30 nogometaša.

Nastupit će Lokosi na međunarodnom turniru Arena Cup u Medulinu, brane naslov na tom tradicionalnom, sad već desetom po redu natjecanju i u skupini će igrati protiv Rudara (Pljevlja), Kapfenberga i Slavena Belupa...

- Pokušat ću svakome igraču dati priliku, svatko će dobiti određenu minutažu. Zanima me mogu li juniori već sad odgovoriti na seniorske zahtjeve, njihova nadarenost nije prijeporna, no treba vidjeti kako će se uklopiti u konkurenciji starijih i iskusnijih igrača - rekao nam je Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 12:08