Silvijo Čabraja

 GORAN MEHKEK Cropix
SUDARIO SE SA SUIGRAČEM

Nema kraja nevoljama Čabraje: Igrač Lokosa slomio nos na treningu uoči Hajduka, čeka ga operacija?

Među kandidatima za nastup protiv Bijelih konkurirat će i novo pojačanje
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 10. kolovoz 2024. 23:28

Uz sve dobro znane nevolje koje ove sezone ima sa sastavom, trener Lokosa Silvijo Čabraja ostao je uoči dvoboja s Hajdukom bez još jednog igrača. Naime, na treningu u petak predvečer ozlijedio se Fran Žilinski. U zračnom je dvoboju glavom udario u suigračevo rame, izvukao je Žilinski "deblji kraj", pukla mu je nosna kost. Odmah je bio prevežen u bolnicu, liječnici su privremeno "namjestili" tu slomljenu kost i morat će mirovati nekoliko dana. Nakon dodatnih liječničkih pregleda vidjet će se hoće li biti potreban operativni zahvat.

Na klupi Lokomotive bit će i novopridošli desni bočni igrač, Mody Mamadou Boune. Ovaj je 22-godišnji Francuz nedavno došao iz trećeligaša Kustošije, na treninzima je pokazao potencijal i Čabraja će ga protiv Hajduka staviti među kandidate za nastup.

Boune je u Hrvatsku došao prije dvije godine, bio je najprije u Sesvetama, potom je prešao u Kustošiju, a zanimljivo je da je u Francuskoj igrao za juniore i drugu momčad drugoligaša Parisa, iz kojeg je lani u Dinamo došao stoper Maxime Bernauer.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
10. kolovoz 2024 23:28