Gabrijel Vidović, Karlo Bartolec

 RONALD GORŠIĆ/Cropix
NOVA SNIMKA IZ VAR SOBE

Poslušajte kako je poništen penal Dinamu: ‘To ti je penal od tri k***a, nemoj da ispadnemo debili‘

Način komunikacije između sudaca bio je debelo ispod razine funkcije koju obnašaju
Piše: SNObjavljeno: 02. ožujak 2024. 14:27

Sudačka afera "VAR leaks", koja je rezultirala ostavkom predsjednika Komisije nogometnih sudaca Brune Marića, ne smiruje se. Najnoviji video je s utakmice 13. kola Supersport HNL-a između Dinama i Lokomotive u kojoj je Dinamo preokretom slavio 2:1.

Sporna situacija dolazi iz 73. minute utakmice pri rezultatu 1:0 za Lokomotivu. U duelu su bili Karlo Bartolec i Gabriel Vidović, a sudac Fran Jović je njihov kontakt okarakterizirao kao kazneni udarac.

Konačna odluka se promijenila kada je Jović na sugestiju glavnog VAR suca Ante Čuljka otišao provjeriti situaciju na monitor i kazneni udarac je poništen. No kao i u brojnim videima koji su do sada iscurili, način komunikacije između sudaca bio je debelo ispod razine funkcije koju obnašaju.

Čuljak: To je od tri k***a penal, majke mi. Ja bih volio da dođeš pogledati, ali stani sekundu. Stani sekundu. Nemoj da ispadnemo debili, čuje se na prvoj snimci, a onda slijedi razgovor na drugoj:

Čuljak: Gledaj, ja ako te pozovem na OFR, ovo sve što si ti meni rekao bit će da si ti to vidio. Samo ti je penal od tri k... Da ti budem iskren.

Jović: Da li ćeš me zvati ili šta?

Čuljak: Čekaj da vidim. Pa čekaj samo malo, sekundu da vidim. Ja bih tebe zvao, ali ako ostaneš pri svojem u ku**u smo svi.

Jović: Pa dobro, ako je od tri ku**a, jebiga, onda ga idem vidjeti.

Čuljak: Čekaj, čekaj, stani, stani.

U konačnici je kazneni udarac ispravno poništen, a Dinamo je u smiraj utakmice preokrenuo susret golovima Martina Baturine i Gabriela Vidovića.

Snimku poslušajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 09:52