Vojko Bašić/Cropix
PRVAK U OFENZIVI

SN doznaje: Dinamo poslao ponudu od 3 milijuna eura za jednog od najvećih bisera hrvatskog nogometa

Nedjelja je donijela dosta novosti vezanih uz igrački kadar prvaka Hrvatske
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 22. svibanj 2023. 06:01

U završnici nogometne sezone, iz Maksimira je stigla informacija da je novi/stari hrvatski prvak poslao ponudu Lokomotivi za Lukasa Kačavendu.

Ona iznosi 3 milijuna eura. Hoće li je "alfa i omega" Lokosa Božidar Šikić prihvatiti, vidjet ćemo... Isto toliko Dinamo je ponudio i Rijeci za Matiju Frigana.

Kad bi se ti transferi ostvarili, onda bi Dinamovo ulaganje u dolazne transfere iznosio ukupno 6 milijuna eura, što je već značajna cifra. S tim da se cilja na još neke dolaske, pa bi se brojka mogla još podebljati, stići i do 10 milijuna eura, što bi bilo rekordno plavo ulaganje u dolazak igrača kad se radi o jednom prijelaznom roku.

image

Lukas Kačavenda

Ranko Šuvar/Cropix

S obzirom na izvjesni odlazak Josipa Šutala, te sigurni Theophilea, Modri su u potrazi za jednim stoperom. Naravno, očekuje se da od iduće sezone svoje mjesto na stoperskoj poziciji konačno zauzme Boško Šutalo, pa bi uz Dinu Perića Igor Bišćan imao stabilan stoperski par, no ipak se traži još jedno kvalitetno rješenje.

Inače, Dinamo je ponudio potpisivanje profesionalnog ugovora mladom Franu Topiću, napadaču kojeg je promovirao Igor Bišćan i koji bi mogao biti ogromna plava golgeterska priča u budućnosti. Međutim, taj ugovor još nije potpisan. Naši izvori kažu da je nešto zapelo, ali se svi nadaju da će se vrlo brzo rasplesti, te da će na koncu Topić potpisati.

Inače, taj dečko je igrao u raznoj minutaži na svih sedam utakmica Dinama otkako je na klupu stigao Igor Bišćan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. travanj 2024 19:12