PAUN PAUNOVIC Cropix
REAKCIJE NA DEBAKL

‘Stalno ista priča svaku utakmicu, to što rade hajdukovci je nedopustivo, da ne vjeruješ svojim očima‘

Poraz Hajduka od Lokomotive na domaćem terenu izazvao je najviše komentara u studiju
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 05. ožujak 2023. 22:00

U HRT-ovoj emisiji Stadion, uz standardne goste, nogometnog trenera Tomislava Ivkovića i sudačkog eksperta Marija Strahonju, poseban gost bio je aktualni strateg na klupi Rijeke, Sergej Jakirović. Komentirali su netom odigrano 24. kolo Supersport HNL-a, a poseban prostor najprije je pripao porazu Hajduka od Lokomotive na Poljudu (4:3).

- Leko manje-više priča isto poslije svake utakmice - započeo je Ivković pa nastavio:

- Danas je ostao bez Lovrencsicsa, a imao dva stopera na klupi, Simića i Ferra. To je bila situacija u kojoj je bolje igrati s tri stopera, ali ponavlja se ista priča. U svakoj utakmici isti igrači rade iste pogreške i onda dolaziš u situaciju da dođe ovakva momčad kao što je Lokomotiva, pa izgubite glavu i rep. Igrači Lokomotive su brzi i motorični, oni su španeri, njihova prva misao je kretnja prema naprijed. A Hajduk? Stoperi ostavljaju širok prostor - podvukao je.

Svoj komentar na današnju situaciju dao je nakon Ivkovića i Sergej Jakirović koji je u 22. kolu sa svojom momčadi slavio 2:1 protiv Lokomotive.

- Hajdukovi igrači ne slave pobjede, energija nije na zavidnoj razini. Radili su velike pogreške prilikom dugih lopti. Veliki je uspjeh što su se vratili na 2:2 obzirom kako su danas izgledali - kaže Jakirović, a nadodaje se Ivković.

- To su takve greške da ne možeš vjerovati. To je nedopustivo, pa to je Hajduk, mentalitet, krv vrije. To što se dešava ne možeš vjerovati svojim očima, gdje je ta energija? Zar treba motivirati igrače koji svaku utakmicu imaju 10 15 tisuća navijača?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
09. svibanj 2024 18:02