RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
INTRIGANTNA PORUKA

Što su Lokosi ovime htjeli poručiti nakon zaustavljanja Dinama? ‘Predivno, ali ružno. Sramite se! Čestitke‘

U Lokomotivi su se osvrnuli na sve one koji klubu s Kajzerice predbacuju ‘bratski‘ odnos s Dinamom.
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 02. svibanj 2022. 10:09

Za neke je to bilo iznenađenje, za druge baš i ne. Uglavnom, Dinamo je remizirao s Lokomotivom i ostavio prvenstvo otvorenim i, kako je rekao privremeni trener Modrih Ante Čačić, zanimljivim.

- Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli i otići na dva gola razlike, bili smo bolja ekipa od Dinama. U drugom poluvremenu bili smo podjednaki, Dinamo je malo stiskao, no u konačnici nisu imali nekih velikih, izrazitih šansi. Uvjeti utakmice? Idealni, nije bilo prevruće, malo je kiša poremetila, no teren je bio brz i dobar i mislim da su gledatelji mogli uživati u zagrebačkom derbiju. Bila je ovo sadržajna utakmica i na kraju je završila realnim rezultatom - rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja koji je odbacio spekulacije o navodnom namještanju utakmice.

A u odjelu za odnose s javnošću Lokomotive dočekali su svojih pet minuta kako bi se osvrnuli na sve one koji klubu s Kajzerice predbacuju 'bratski' odnos s Dinamom. Odnosno, da Modri u tim dvobojima osvajaju bodove kad im to najviše treba.

Na svojoj Facebook stranici Lokomotiva je objavila komentar s interneta: "Predivno, ali ružno. Sramite se! Čestitke... <3".

Dok ih jedni kritiziraju zbog toga što navodno 'puštaju', drugi ih kritiziraju zbog toga što 'ne puštaju'...

Linker
08. prosinac 2023 10:17