Paolo Tramezzani.
 

 GORAN SEBELIC Cropix
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Tramezzani ostao zatečen uvredama: ‘Ovo mi se dogodilo prvi put u karijeri, neću to prihvatiti!‘

‘Prihvaćam da netko kaže da sam loš trener, ali ne i da me vrijeđa na osobnoj razini‘
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 14. rujan 2024. 20:35

Nogometaši Lokomotive upisali su prvu pobjedu u ovoj sezoni. Ogled 6. kola SuperSport HNL-a na Aldo Drosini je riješio Silvio Goričan dvama pogocima. Evo kako su treneri prokomentirali susret.

- Bila je to zanimljiva utakmica, u kojoj su bile prilike na obje strane. Mi smo svoje 2 iskoristili a domaći nisu, naposljetku smo utakmicu odveli na svoj mlin i ostvarili važnu pobjedu. Tablica je izgledala loše i trebalo nam je ovo da se dignemo. Očito je da nam Istra leži, ovo je 11. utakmica u nizu da nismo izgubili s njima. Momčad? Imamo iskusne igrače kao Čop, Leovac, Kolinger, ali imamo i 19-godišnjake u sredini i još mladih igrača. Šteta nekih bodova, kao sa Šibenikom, koje smo kući izgubili. Teren u Kranjčevićevoj je takav da se ne može normalno igrati nogomet i to nama smeta, ali i našim suparnicima... - kazao je trener Lokosa Silvijo Čabraja.

- Čestitam gostima na pobjedi, došli su ponizno, borbeno i odigrali točno kako treba da osvoje bodove. Ipak žao mi je za dečke, jer smo prvih pola sata i u početku drugog dijela djelovali jako dobro. Imamo mlade igrače i činimo greške, to je jednostavno cijena sazrijevanja. Ljutnja? Prihvaćam da me netko kritizira kao trenera i kaže da sam loš trener, ali ne prihvaćam da me se vrijeđa na osobnoj razini. To je prvi puta u mojoj karijeri da me domaći navijač tako uvrijedio, a i moram reći da sam neugodno iznenađen. Idemo dalje, znat ćemo reagirati, momčad i ja, siguran sam u to... - rekao je Paolo Tramezzani.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. rujan 2024 20:35