ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

‘Treba mi puška da se ubijem kako mi primamo golove i gubimo bodove. To je jednostavno nevjerojatno‘

Nama bod vjerojatno donosi peto mjesto i s time smo zadovoljni - rekao je Silvijo Čabraja
Piše: Toni RoićObjavljeno: 07. svibanj 2022. 19:39

U susretu 34. kola Prve HNL Gorica i Lokomotiva su igrale 3-3 (2-1). Domaći su poveli 2-0 pogocima Iyayija Atiemwena (23) i Anthonyja Kalika (40), no Josip Pivarić (42), Ibrahim Aliyu (63) i Sandro Kulenović (85) su preokrenuli na 2-3 da bi Kalik (90-11m) svojim drugim golom postavio konačnih 3-3.

Peta Lokomotiva ovim je ishodom sačuvala pet bodova prednosti u odnosu na šestu Goricu, sada ima 46 bodova, a Gorica 41. Na vrhu je Dinamo sa 70 bodova, drugi je Hajduk sa 66, a treći Osijek sa 65.

image
ZELJKO HAJDINJAK/CROPIX Cropix

- Bilo bi najbolje da kolega Toplak komentira prvo, a ja drugo poluvrijeme. Mogli su oni otići na tri razlike, mogli smo mi njih dotući u drugom dijelu, ali na kraju možda je ovako i najrealnije. Nama bod vjerojatno donosi peto mjesto i s time smo zadovoljni - rekao je nakon utakmice trener Lokomotive Silvijo Čabraja, dok je strateg Gorice, Samir Toplak poručio:

- Treba mi puška da se ubijem kako mi primamo golove i gubimo bodove. To je nevjerojatno, iako je Lokomotiva momčad koja zna kazniti i najmanje opuštanje što nam se dogodilo njihovim golom na kraju poluvremena. U drugom dijelu previše grešaka, ali ipak smo se na kraju izvukli poraza, što je ipak važno i dobro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 08:33