PAUN PAUNOVIC Cropix
TRI BODA U DŽEPU

Trener Lokomotive presretan nakon rušenja Hajduka na Poljudu: ‘Za mene je ovo jedan prekrasan dan‘

‘Radili smo probleme Hajduku iz tranzcije i nisu našli recept da nas zaustave‘
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 05. ožujak 2023. 17:29

U susretu 24. kola SuperSport HNL-a Lokomotiva je u sjajnom dvoboju na Poljudu pred 13.500 gledatelja pobijedila Hajduk sa 4-3. Bila je to fantastična utakmica sa sedam golova i nizom prilika na obje strane. Lokomotiva je povela 2-0, domaćin je uspio izjednačiti, a potom smo u "ludoj" završnici vidjeli još tri gola za pobjedu "lokosa".

Silvijo Čabraja došao je na pressicu sa širokom osmjehom.

- Za mene je ovo zaista prekrasan dan. Radili smo probleme Hajduku iz tranzcije i nisu našli recept da nas zaustave. Da nije onaj pogodak nije poništen još bi ranije zatvorili utakmicu. Malo me muče tri primljena pogotka, ali to je Lokomotiva. Mi igramo za gol više, ali bi ipak trebali poraditi na tome da spriječimo olako primljene pogotke. Sredina terena? Mi stvaramo dosta prilika, ali ova nas je utakmica pomazila. Da smo iz četiri šanse zabili četiri pogotka. Imali smo još dvije-tri polušanse. Protiv Rijeke smo imali pet-šest promašenih prigoda. Međutim, ako želimo raditi dobar rezultat, moramo šanse zabijati. Volimo igrati ofenzivno, pa nam to stvara probleme u obrani, ali vjerujem da ćemo i to posložit. Da nam ne trebaju četiri pogotka za dobiti utakmicu.

Kačavenda, Stojković, Goričan...jesu li to igrači koji će uskoro otići u drugi klub?

- Zaboravili ste Žilinskog koji je 2003. godište. Reproduciramo ih i kroz pola godine ili dalje, ako nastave u ovom ritmu, otići će iz kluba, a naša je zadaća stvarati nove igrače, jer nemamo financije kako bi ih zadržali.

Jeste li Kulenovića stavili zbog lošeg Awaziema?

- Čestitke idu igračima. Aliyu je sačuvao dosta loptuii znali smo da će Kulenović raditi problema u napadačkom skoku. Krila moraju tražiti prostor čim lopta ide na "špicu" i tako smo zabili dva pogotka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 05:41