Nikola Čavlina

 RONALD GORSIC Cropix
ISTAKNUO SE

Trener Lokomotive progovorio o meti Dinama: ‘Svakodnevno je sve bolji, s iskustvom će daleko dogurati‘

Niti jedan trener na kraju nije bio zadovoljan podjelom bodova u Kranjčevićevoj
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. prosinac 2023. 20:20

Trener Hajduka Mislav Karoglan prvi se nakon remija u Kranjčevićevoj ulici pojavio na press konferenciji. Nije izgledao zadovoljno.

- Jako smo loše ušli u utakmicu. Prvih desetak minuta, Lokomotiva je bila bolja. One stvari o kojima smo pričali da ih Lokomotiva radi dobro, do njihovog gola nismo dobro radili. Pri kraju prvog poluvremena imali smo šanse Pukštasa i Livaje da izjednačimo. Nismo. Drugo poluvrijeme je bilo više naše. Na kraju smo imali šanse da okrenemo utakmicu, ali konačni rezultat na kraju je realan. Tko je bio bliže pobjedi, na kraju nije bitno - kazao je u uvodu Karoglan

Na pitanje je li zadovoljan s bodom kazao je..

- Nisam. Išli smo po sva tri. Čestitke Lokomotivi na bodu.

Kazao je na ne zna kakva je situacija s Žaperom, uz dodatak...

- Zasada ne izgleda dobro. Izgubili smo Kalika za utakmicu s Dinamom to mu je bio treći žuti karton. To je priličan udarac, a ako ne bude spreman niti Žaper, ostali smo bez dva bitna vezna igrača.

Dobio je pitanje i o igri Dajakua...

- Bio je aktivan, može biti bolji. Nakon te dvadesete minute kad se radi o stavu i svemu ostalom, zadovoljan sam a momcima - zaključio je Karoglan.

Dakle, Karoglan je na koncu kazao kako je sve u svemu zadovoljan s htijenjem svojih štićenika, ali očito mu nije legao konačni rezultat, definitivno se nadao trijumfu. Iako je zaključio da je remi realan ishod utakmice.

Zanimljivo, kao niti trener Lokomotive Silvijo Čabraja nije bio zadovoljan s bodom. Bila je to na kraju utakmica nezadovoljnih trenera koji nisu izgubili utakmicu. Očito su obojica mislila da su mogla uzeti sva tri.

- Mislim da je utakmica bila zanimljiva gledateljima, sve utakmice nas i Hajduka su prepune šansi, ovoga puta nije bilo toliko golova. Svi mi čestitaju, ali ne mogu biti zadovoljan. Imali smo tri boda do 75. minute, prečesto nam se događa da primamo golove u završnici. Puno utakmica smo poveli, ali nismo ih dobili. Zadovoljan sam igračima, željom, htijenjem i voljom - rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja

Mladi Nikola Čavlina još je jednom pokazao svoj ogromni talent, branio je na najvišoj mogućoj razini, skinuo neke teške udarce, pa je na pitanje novinara Čabraja kazao nekoliko lijepih rečenica o svom čuvaru mreže.

- Čavlina? Ulovio je kontinuitet, to nije upitno. Svakodnevno izrasta u sve boljeg vratara, sigurno kroz dogledno vrijeme s određenim iskustvom će daleko dogurati. Hajduk? Igrali smo s njima i u Splitu, i tamo je moglo biti 1:1. Hajduk je kvalitetna momčad, imaju velik roster, pa konkurenti su za prvo mjesto. Tek smo na pola prvenstva, puno je utakmica do kraja - zaključio je Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. srpanj 2024 01:43