Ivo Grbić je oduševio anegdotom vezanom uz Lirima Kastratija

 JEAN CATUFFE Dppi Via Afp
NASMIJAO SVE U STUDIJU

Vatreni ispričao komičnu anegdotu: ‘Potpisao je za Dinamo, kupio auto sebi i starome, pa nije imao za leasing‘

Hrvatski golman se rado sjetio scene koju je doživio s prijateljem dok je igrao u Hrvatskoj
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2021. 15:46

Hrvatski golman Ivo Grbić je nedavno gostovao u emisiji Sport nedjeljom. Uz brojne druge teme dotaknuo se i bivšeg suigrača iz Lokomotive Lirima Kastratija i ispričao urnebesnu anegdotu vezanu za kosovskog nogometaša.

Kastrati je u veljači 2020. godine iz Lokomotive prešao u Dinamo za dva milijuna eura, a upravo je taj trenutak potpisa za Modre bio središnji dio Grbićeve priče. Napadač koji danas igra u varšavskoj Legiji se nakon transfera u redove prvaka Hrvatske počastio novim automobilom vrijednim 200.000 eura, a kupio ga je i ocu.

To ne bi bio problem da nije stigao koronavirus, a s njim i kriza koja je nogometašima Dinama smanjila plaće za 30 posto. To je Kastratija dovelo u probleme jer s novom plaćom nije imao dovoljno da plati leasing.

"Kupio je starome i sebi automobil za 200 tisuća eura nakon potpisa za Dinamo. Smanjilo plaće za 30 posto, on nema za leasing", ispričao je Grbić i dobro nasmijao sve u studiju.

Kastrati je za Dinamo odigrao 51 utakmicu i zabio četiri gola, te upisao devet asistencija. Od kada je u Legiji je odigrao 16 susreta, te zabio dva gola uz jednu asistenciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 13:55