Slavlje Hajduka

 RONALD GORSIC Cropix
REPRIZA ILI...?

VIDEO Nevjerojatna slučajnost obilježila zadnju utakmicu Hajduka: ‘Ovo se rijetko viđa u nogometu‘

Trajkovski i Mersinaj našli su se u gotovo pa identičnim situacijama
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2024. 08:15

Hajduk je zaključio sezonu 5:2 pobjedom nad Lokomotivom u Kranjčevićevoj. Izvrsna je to bila predstava za "odjavu", iako su se do prije nekoliko tjedana mnogi navijači Bijelih mogli nadati da će u Zagrebu proslaviti titulu.

San se u konačnici srušio, kao što se i Lokomotiva srušila kontra Hajduka već u prvom poluvremenu, u kojem smo vidjeli dva gotovo pa identična gola! Na trenutak su neki mogli pomisliti da se radi o reprizi, jer dva gola Trajkovskog u 18. i 38. minuti (u 72. kompletirao hat-trick) odigrala su se pod okriljem francuske uzrečice "déjà vu".

U oba slučaja Trajkovski je šutirao iz ukošene pozicije s lijeve strane, gađao je u suprotni kut vratara Šubarića, a ipak pogodio Mersinaja. Stoper je i u 18. i u 38. minuti "kumovao" pogotku Bijelih, skrenuviši loptu u drugu stranu, što je u obje situacije zateklo Šubarića, koji je samo pogledom mogao pratiti kako lopta ide u mrežu.

- Kome pripisati ovaj pogodak - pitao se komentator MAXSport-a Andrija Cmrečnjak, pa nakon drugog pogotka Trajkovskog samo uskliknuo:

- Ovo se rijetko viđa u nogometu.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 08:16