NIKOLA VILIC Cropix
IGRAČ POD POVEĆALOM

Barcelona u lovu na Osijekovog wunderkinda! Katalonski velikan imat će oštru konkurenciju u Bayernu, Juventusu...

Osječki tinejdžer, inače 15-godišnjak, standardni je U-17 reprezentativac
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 30. ožujak 2023. 11:01

Mediji iz Barcelone koji prate događanja na Camp Nou prenose kako katalonski gigant gleda prema Gradskom vrtu zbog U17 reprezentativca Hrvatske Ljube Puljića. I nije Barcelona jedina. Od ranije je poznati kako za još jednog Osijekova wunderkinda postoji interes Juventusa, a prema tvrdnjama katalonskih medija konkurencija Barceloni su i njemački velikani, Bayern i dortmundska Borussija.

Još uvijek 15-godišnji Puljić, inače po vokaciji branič, standardni je reprezentativac i starter u U17 nacionalnoj vrsti koja je netom izborila plasman na Europsko prvenstvo.

Istovremeno, popunjava se brojnost igrača kojeg Borimir Perković ima u treningu. Nakon Josipa Špoljarića (strijelca dva od četiri prvenstvena Osijekova pogotka u 2023.,), suigračima se u punom trenažnom procesu priključio i Mihael Žaper. Novi kapetan Bijelo-plavih je zbog ozljede napustio teren već u poluvremenu posljednje prvenstvene utakmice protiv Šibenika. Zapravo, bilo je do posljednjeg trenutka i vrlo upitno hoće li Žaper zbog problema sa zadnjom ložom uopće i konkurirati za tu utakmicu, no stisnuo je zube i pokušao odigrati koliko je mogao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 22:08