VLADO KOS Cropix
REAKCIJE TRENERA

Bjelica: Nije mi ni do čega, je li ovo Osijekov nivo...?; Čabraja: Zasluženo smo pobijedili!

Nogometaši Lokomotive u susretu su 2. kola Prve HNL u završnici svladali Osijek s 2:1
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2022. 23:53

Osijek je poveo golom Laszla Kleinheislera (16‘), no debitant Blaž Bošković (80‘, 86‘) ulaskom s klupe postigao je dva gola i osigurao preokret.

Prvi je pred novinare istupio Lokomotivin strateg Silvijo Čabraja:

"Nismo baš najbolje ušli u susret, Osijek se dobro nametnuo, ali nakon prvih 20 minuta mi smo bili dominantnija momčad. Stvorili smo mnogo šansi u prvome dijelu te na kraju zasluženo pobijedili. Slavlje nam je donio Blaž Bošković koji je s nama veoma kratko. Riječ je o jako dobrom igraču i siguran sam da će dokazati svoju kvalitetu, jednako kao i Vladan Bubanja koji je startao u početnoj postavi", istaknuo je Čabraja.

image

Silvijo Čabraja

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

Suzdržan je, pak, bio Nenad Bjelica:

"Vodili smo 1:0, ali nismo bili dobri, nismo izgledali kako smo željeli. Oni su u prvome dijelu stvarali šanse, nas je čupao vratar. Čestitam im na pobjedi, a mi ćemo se zamisliti nad našim nastupom. Je li to Osijekov nivo... Nisam još pričao s igračima. Nije mi ni do čega. Trebamo prospavati noć, ujutro ću biti pametniji", poručio je Bjelica samo četiri dana uoči uzvratnog susreta Konferencijske lige koji se igra u četvrtak na Gradskome vrtu u 20:30. U prvoj su utakmici protiv kazahstanskog Kizilžara slavili Osječani s 2:1.

image

Nenad Bjelica

RANKO SUVAR/CROPIX Cropix

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 03:55