DAMIR ŠKOMRLJ/CROPIX Cropix
PRESICA UOČI ISTRE

Bjelica se požalio: ‘Nisam očekivao da će ovako biti, a čuo sam glasine da sam potpisao s jednim klubom...‘

Press konferenciju uoči okršaja Osijeka i Istre 1961 održao je Nenad Bjelica
Piše: SNObjavljeno: 29. travanj 2022. 13:49

Istra je na početku sezone pobijedila Osijek u Puli s 2:0, a Bjeličin sastav uoči okršaja ima pet bodova zaostatka za liderom Dinamom na ljestvici.

"Pobijedili su nas na početku sezone u Puli (2-0), neopterećeni su, mladi, poletni. Vidjeli smo što znači neopterećenost u Rijeci, koja nas je samljela", rekao je Bjelica.

Potvrdio je da je izrazio određeno nezadovoljstvo klupskim strukturama.

"Na neki način sam pokazao nezadovoljstvo. Odgovorno sam preuzeo glavnu ulogu u sportskom djelu vođenja kluba. Naravno da ja nisam zadužen za rađenje logistike kluba. Rekao sam vlasnicima i predsjedniku svoje mišljenje. Klub nisu samo trener, igrači i navijači nego i strukture kluba koje bi po meni mogle biti puno bolje i jače u ovoj borbi koju imamo s puno jačim protivnikom od sebe u svakom smislu", rekao je Bjelica.

"Sve i da da imamo idealan sustav, trenera, navijače, medije, igrače, opet imamo manjak od 45 milijuna u budžetu. Moramo biti perfektni da bismo se mogli potući s jačima od sebe. Nemam toliko energije da se bavim svime, ulažem jako puno u dečke, a neke druge stvari oduzimaju mi energiju i nisam očekivao da će tako biti. Očekujem reakciju i poboljšanje", dodao je Osijekov trener.

Komentirao je i glasine o odlasku.

"Nije trenutak da pričamo o tome, ne reagiram ni na kakve špekulacije, ne samo medijske. Čuo sam po gradu da sam već potpisao predugovor s jednim klubom, ali imam ugovor, došao sam minimalno na tri godine. Iako su iznenađenja uvijek moguća", zaključio je Bjelica.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 21:19