VLADO KOS Cropix
DRUGA STRANA PRIČE

Bjelica spreman pustiti još jednog igrača, Osijekov as šalje demanti: ‘Nemam nikakve razgovore s Dinamom!‘

Zasad nema konkretnih ponuda za Bjeličine nogometaše, po svemu sudeći ostaje i Kleinheisler
Piše: Darko RužićObjavljeno: 08. srpanj 2022. 08:27

Nije uobičajeno komentirati informacije koje su svjetlo dana ugledale u drugim medijima. Ali, jučerašnja priča kako je mladi vezist Osijeka, jedan od njegovih najboljih igrača i najskupljih eksponata, Mihael Žaper, navodno, u razgovorima s Dinamom navele su njega samog da svim medijima uputi demanti.

- Ja sam dijete Osijeka i samo mi je moj klub u fokusu zanimanja. Moram naglasiti, nemam nikakve razgovore s Dinamom. Neka su njegova propitkivanja bila aktualna minule zime, ali ništa konkretno i ozbiljno. Igrač sam Osijeka i pod ugovorom. Ako se nekad i nešto dogodi da nekamo budem išao, bit će to u dogovoru s klubom. Ali, s Dinamom nemam nikakve kontakte i u tom se smislu baš ništa ne događa. Ponavljam opet, jedino Osijek i nitko drugi - podijelio je svoj stav medijima Mihael Žaper.

Barišićeva cijena

Niti za jednog od Bijelo-plavih u ovom trenutku nema istinski konkretne ponude koja bi Osijek navela na njegovu prodaju. Nema ni za mađarskog reprezentativca Laszla Kleinheislera.

image

















VLADO KOS Cropix

Želio ga je u svoje redove dovesti, vratiti budući da je u njemu i počeo profesionalnu karijeru, mađarski prvoligaš Puskas Akademia. No, pomaka u tom smislu nema. Kleinheisler je ušao u posljednju godinu u kojoj ga veže ugovor s Osijekom, a njemu se po svemu sudeći ni ne odlazi. Supruga mu, a Osječanka je rodom, uskoro treba roditi, obitelj je svoje gnijezdo savila u gradu na Dravi i nije nerealno očekivati da Kleinheisler i duže vrijeme od trajanja sadašnjeg ugovora. Za tako nešto potrebno će biti iznova zapodjenuti pregovore o novoj međusobnoj vjernosti, a to se može uskoro i očekivati i dogoditi s obostrano sretnim završetkom za Osijek i za Kleinheislera.

Bilo je puno priče i da će Adrian Leon Barišić otići iz Gradskog vrta. Talijanski Frosinone u kojem je igrao u prošloj sezoni pokazao je zanimanje za otkup njegovog ugovora s Osijekom, ali zamrlo je sve i Barišić je dospio na listu čekanja. Bjelica ga je spreman pustiti, ima na stoperskim pozicijama i lijevom boku dovoljno rješenja, ali i cijenu za Barišićev odlazak. Nova posudba nije u igri ni opcija, pravi transfer da, a vrijeme će pokazati što će biti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 05:14