Eros Grezda više nije igrač Osijeka

 IVAN PERIC/CROPIX Cropix
PROMJENE U SVLAČIONICI

Bjelica vratio igrača s velikim ‘stažom‘ u Osijeku, a odlazi as koji je nekad vrijedio dva milijuna eura!

Dan prije isteka zimskog prijelaznog roka dogodile su se dvije nove pomjene u svlačionici Osijeka
Piše: G. ĐukarićObjavljeno: 14. veljača 2022. 16:39

Eros Grezda više nije član Osijeka. Klub iz Gradskog vrta i albanski nogometaš dogovorili su sporazumni raskid ugovora koji je trajao do konca 2022. Druga epizoda Grezde među bijelo-plavima, nažalost, nije bila ni nalik prvoj poslije koje je transferiran u Glasgow Rangerse za dva milijuna eura i bila je obilježena ozljedama zbog kojih nikako nije mogao dosegnuti željenu formu. Za Osijek odigrao točno 50 utakmica i postigao devet pogodaka uz tri asistencije.

Prošlu polusezonu proveo je na posudbi u mađarskom prvoligašu ZTE koji je inače privremena momčad još dvojice Osijekovih nogometaša, Josipa Špoljarića i Šime Gržana.

Istovremeno, Alen Grgić na Poljudu je odigrao posljednju utakmicu za Slaven Belupo i vraća se u matični klub. Osijek je povukao svoga nogometaša s posudbe u Koprivnici i u nastavku sezone bit će registriran za Bijelo-plave. Grgić je ove sezone i uz stanku od dva mjeseca zbog ozljede odigrao deset utakmica i zabio dva pogotka.

U momčadi Zorana Zekića imao je uglavnom ofenzivnije uloge, kao krilo ili klasični napadač, no u Osijek je vraćen zbog potreba u defanzivnoj liniji. Njegov prijevremeni povratak s posudbe posljedica je teške ozljede Karla Bartoleca čiji se povratak očekuje tek za dva mjeseca zbog čega je Bjelica na desnom boku ostao samo na Mati Milošu kao opciji. Grgić je, inače, do sada zabilježio 144 nastupa u dresu Osijeka uz 15 postignutih pogodaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 16:08