DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
RIJEČ TRENERA

Bjelica zadovoljan nakon pobjede: ‘Zasluženo smo pobijedili. HD je iskoristio našu početnu nervozu, ali...‘

Za vrijeme utakmice Nenad Bjelica uglavmom je bio miran, ali je ipak zaradio žuti karto
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. veljača 2022. 17:48

U susretu 22. kola Prve HNL Osijek je na gostovanju pobijedio Hrvatski dragovoljac sa 3-1 vrativši se na drugo mjesto ljestvice.

Osijek je uspio u Ulici Pjesnika preokrenuti priču, nakon vodstva Hrvatskog dragovoljca, zabio je tri pogotka i tako prema očekivanjima uzeti tri boda koja su ga vratila na drugo mjesto HNL-a, te samim time i ostavila u trci na naslovom prvaka. Dobra je to i uvertira ta veliki derbi u slijedećem kolu kad Osječani u Gradskom vrtu dočekuju Rijeku.

Za vrijeme utakmice Nenad Bjelica uglavmom je bio miran, ali je ipak zaradio žuti karton nakon jedne prežestoke reakcije na odluku suca Kulušića.

- Zasluženo smo pobijedili. Hrvatski dragovoljac je iskoristio našu početnu nervozu, u tim trenucima nam je zabio pogodak. Nakon toga domaćini su imali još jednu priliku za povećanje vodstva na 2:0. Ali već nakon desetak minuta mi smo uspjeli uspostaviti ravnotežu, te preokrenuti rezulat koji nam je donio trijumf, tako da na kraju sam biti zadovoljan s tri boda - kazao je Bjelica

Hrvatski dragovoljac je odigrao s obzirom na cjelokupnu situaciju u klubu i sve ono što se događalo sasvim dobru utakmicu.

- Zadovoljan sam s igrom svoje momčadi. Kasno smo počeli s pripremama, a to je sve utjecalo na pad snage u drugom poluvremenu, a s tim posljedično slijedi i pad koncentracije. Prvi pogodak smo primili pomalo nesretno, ali tako je to u nogometu, događa se, drugi pogodak smo primili iz jedanaesterca, a kod trećeg smo morali bolje reagirati. No, i to je posljedica nedostatka snage.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 16:44