Nenad Bjelica i Samir Toplak

 MARKO MRKONJIC Cropix
IZJAVE TRENERA

Bjelica zadovoljan, Toplak: Nije to bilo guranje Osijeka, ovo je jednostavno bilo netalentirano suđenje!

VAR je ispravio dvije velike pogreške suca, Bjelica: Ne želim ništa komentirati, nema potrebe...
Piše: Gradimir DjukarićObjavljeno: 16. srpanj 2022. 22:12

Zadovoljan je bio Nenad Bjelica nakon što je njegova momčad trijumfom otvorila novu sezonu.

"Generalno, naša dobra utakmica, s jako dobrom energijom, s puno dominacije iako ne s puno šansi, dobro smo otvorili utakmicu, ali nažalost to nismo i materijalizirali protiv nezgodne ekipe koja te kazni ako joj daš malo prostora. Nakon autogola uspjeli smo naći dovoljno snage da se vratimo u utakmicu tako da zabijemo drugi gol i privedemo je kraju", kazao je trener Osijeka.

VAR je ispravio dvije velike pogreške suca, nedosuđeni kazneni udarac, a potom i nedosuđeni crveni karton: "Ne želim ništa komentirati, nemam potrebe za tim", poručio je Bjelica.

Trener Gorice Samir Toplak žalio je za propuštenim šansama svoje momčadi.

"Vrlo zanimljiva utakmica, u početku smo živjeli opasno, Osijek je dobro krenuo, ali bez velikih šansi, dobro smo to iskontrolirali, Imali smo šansu preko Jurića koju moraš zabiti ako želiš pobijediti Osijek. Drugo poluvrijeme bilo je dobrim dijelom izjednačeno. Dali smo poklon bon za prvi gol, brzo smo se vratili i onda je kazneni udarac, pa crveni karton okrenuo utakmicu koju je Osijek suvereno iskontrolirao do kraja", kazao je Toplak.

Imao je što reći i o suđenju.

"Kriterij je bio neujednačen, ali ne s ciljem guranja Osijeka, nego je jednostavno to bilo netalentirano suđenje", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:51