Damjan Bohar

 VLADO KOS/CROPIX Cropix
PROMAŠEN NAPAD

Bjeličino najveće razočaranje: Osijek neće komentirati nebuloze o klubu, treneru i navijačima!

Bohar je zaboravio da je Osijeku naspram visokih novčanih primanja koja je imao dao jako malo
Piše: Darko RužićObjavljeno: 08. srpanj 2022. 23:17

Damjan Bohar više nije član Osijeka. Vrijeme koje je proveo u prvoligašu s Drave prije nego što je karijeru odlučio opet upražnjavati, po drugi puta, u Poljskoj neće se dugo pamtiti. Slovenac je, naime, kao Bijelo-plavi dao puno manji doprinos nego što se očekivalo. Još dok je igrao u Poljskoj Nenad Bjelica kao tadašnji trener Dinama želio ga je dovesti među Modre. Nije uspio, ali jeste u Osijek.

Bilo kako bilo Boharov boravak u Gradskom vrtu je završena priča. Tako se bar mislilo. A tko zna što je mislio i što mu je to trebalo kada se dajući intervju za poljski medij požalio kako se u Osijeku nije najbolje snašao jer je Bjelica, po njegovim riječima inače odličan trener, promijenio taktičku formaciju pa su Bijelo-plavi igrali na drugačiji način.

Tražeći valjda ispriku za sebe svjestan mizerije vlastitog učinka Bohar je jedino zaboravio da je Osijeku naspram visokih novčanih primanja koja je imao dao jako malo.

Njemu na dušu i savjest, ali da je pristojno i lijepo pljunuti u tanjur iz kojeg je jeo doista nije. U prvoligašu s Drave se na njegove otrovne strijelice odapete iz daleke Poljske nisu ni osvrnuli. Komentar nitko ne želi dati osim, da je izjavama koje je podijelio poljskom mediju sve izrečeno govori o njemu samom.

Na hrvatskim je pak travnjacima, kad god je igrao, o sebi sve govorio vlastitim govorom tijela zbog čega je dospio u poziciju da ne uživa status člana udarne momčadi odnosno tek njene pričuve, a nerijetko čak niti to!

Što je sve Bohar rekao o Osijeku, Bjelici i hrvatskom ‘iskustvu‘ pročitajte OVDJE

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. svibanj 2024 11:54