Dion Drena Beljo je na meti brojnih velikana
 

 MARKO MRKONJIC Cropix
BJELICA ŽELI 10 MILIJUNA EURA

Bundesligaš se uključio u utrku za traženim napadačem Osijeka, pala je i konkretna ponuda

Dion Drena Beljo je svojim igrama privukao brojne velikane, no neće otići iz Osijeka tek tako
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2022. 21:31

Dion Drena Beljo je sjajnom sezonom u dresu Istre, u kojoj je bio i treći strijelac lige nakon Marka Livaja i Josipa Drmića, privukao brojne europske velikane. Nenad Bjelica ga je vratio s posudbe i oko njega gradi igru Osijeka i ne planira ga se olako odreći.

Sam trener Osijeka je nedavno rekao kako je već odbio četiri milijuna eura, te istaknuo cijenu od 10 milijuna za 20-godišnjeg napadača, ali velikani izgleda ne planiraju odustati. Neki od njih pokušavaju i s manjim iznosima u nadi da će Bjelica i Osijek ipak popustiti.

Novinar Sky Sportsa Florian Plettenberg, koji inče ima pouzdane informacije kada su u pitanju nogometni transferi, tvrdi kako je Beljo na meti njemačke Borussije Mönchengladbach. Ipak, problem će predstavljati cijena, odnosno prva ponuda njemačkog velikana će sigurno biti odbijena.

Nijemci su, tvrdi spomenuti novinar, na adresu Osijeka poslali ponudu od tek tri i pol milijuna eura. Navodno je Beljo velika želja trenera Daniela Farkea pa je za očekivati da će Nijemci ipak ponuditi dosta više, a ovo je tek ispitivanje terena.

Linker
16. travanj 2024 13:38