Zoran Zekić

 IVAN PERIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Čabraja: Velikani nogometa nemaju što ima Osijek. Zekić: Nadam se da će neki sjesti sami sa sobom i razmisliti

Osijek i Lokomotiva remizirali su 1:1 u subotnjem ogledu na Opus Areni
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 11. studeni 2023. 20:45

Osijeku se u neku ruku ponovila utakmica protiv Hajduka, doduše s drugačijim ishodom. Opet su Bijelo-plavi bili loši u prvom dijelu, a onda je u nastavku "frcalo" sa svih strana. U konačnici, susret s Lokomotivom na Opus Areni završio je 1:1 nakon što je Fiolić u 87. minuti neutralizirao zgoditak Indrita Tucija iz 11.

- To je već obraza, prvo poluvrijeme jako loše, bez trčanja, bez osvajanja lopte... U nastavku je bilo puno bolje. Tražim još rješenja, imamo sada stanku i nadam se da će neki igrači sjesti sami sa sobom da vide koliko pridonose klubu... Nisam sretan što nas mladi igrači moraju čupati, oni moraju imati potporu starijih igrača. Naravno da će dobivati priliku i dalje, nadam se u boljim okolnostima - rekao je Zoran Zekić.

Silvijo Čabraja nije mogao biti zadovoljan ishodom jer njegova momčad bila je nadomak pobjede

- Prvo poluvrijeme smo iskontrolirali kompletno Osijek, ništa nam nisu stvorili. Dobili smo gol iz čiste pogreške našeg igrača. Nije nam ovo prvi puta da dobivamo golove u završnici, često i u sudačkoj nadoknadi i na tome moramo raditi. Imam osjećaj da se ekipa u jednom trenutku preplaši vodstva. Na našu žalost, ako vodiš do 87. i na kraju ne pobijediš ne možeš biti previše sretan, ali nemam što igračima zamjeriti.

Ostao je trener Lokomotive impresioniran u prvim dolasku na Opus Arenu.

- Kada smo izašli van to je tepih, čitav kompleks od kamp od terena do stadiona. Idemo često van na pripreme i vidio sam njihove uvjete. Velikani europskog nogometa popusta Ajaxa, Anderlechta, Genka nemaju takav kompleks kakav ima Osijek - kazao je Čabraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 23:03