DAMIR KRAJAC Cropix
RIJEČ TRENERA

Coppitelli nakon ‘najveće pobjede u karijeri‘: ‘Kad sve pogledam, oni su najveći favorit za naslov prvaka‘

Nakon poraza od Hajduka, Dinamo je doživio još jedan poraz na Maksimiru, u nedjelju ga je svladao Osijek
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. listopad 2024. 18:55

Nakon poraza od Hajduka, Dinamo je doživio još jedan poraz na Maksimiru, u nedjelju ga je svladao Osijek (2:4). Težak je to poraz za Modre, ali sjajna priča za dečke iz Slavonije. Na press konferenciju nakon ogleda prvi je stigao trener pobjednik, Federico Coppitelli kojem je ovo najveća pobjeda otkako je došao u Osijek, i u cjelokupnoj karijeri.

Sve utakmice SuperSport HNL-a možete gledati samo na MAXSport kanalu

- Htio bih vidjeti još jedan gol od Hernanija kao ovaj. Jako smo sretni, bili smo jaki, uz neke male pogreške. Važno jest da smo pobijedili. Znali smo da je Dinamo najbolja momčad u ligi, ima mnogo igrača koji igraju Ligu prvaka. Naravno da smo se dobro pripremili. Mnogo mojih igrača je igralo izvrsno, nikoga ne bih izdvajao. Imali smo do sada mnogo problema s ozljedama, naši igrači rastu, poput Hernanija, Dantasa, Jakupovića...

Je li mu ovo najveća pobjeda u karijeri?

- Ovo mi je definitivno najveća pobjeda u karijeri.

O Dinamu?

- Znam da nije se lako rekuperirati nakon utakmice u Ligi prvaka. Mislim da je Dinamo najveći favorit za osvajanje naslova prvaka. Znam da ima sedam bodova iz Hajduka, bit će neizvjesno. Međutim, kad pogledam svu tu kvalitetu Modrih, onda ipak mislim da je Dinamo najveći favorit.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. listopad 2024 20:02