Mihael Žapet bi uskoro mogao otići iz Osijeka















 

 VLADO KOS Cropix
SPREMA SE TRANSFER?

Dinamo lovi zvijezdu Osijeka: ‘Da, zovu me, ne mogu reći da ću ostati u klubu, sve je moguće...‘

Dokapetan slavonskog prvoligaša je na meti hrvatskog prvaka i nekoliko klubova iz Italije i Njemačke
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. srpanj 2022. 12:50

Mihael Žaper je dijete Osijeka i cijelu karijeru je proveo u slavonskom prvoligašu, a sada bi mogao promijeniti sredinu i otići u redove jednog od najvećih rivala. Nakon što su Osijeku uzeli Petra Bočkaja, iz Dinama planiraju dovesti i 23-godišnjeg veznjaka koji je i dokapetan kluba.

Za Žapera, koji je za prvu ekipu Osijeka odigrao 114 utakmica i zabio 17 golova, te upisao 11 asistencija, interes pokazuje i nekoliko klubova iz Italije i Njemačke, ali najviše pozornosti izazvao je interes prvaka Hrvatske.

"Ne bih o tome... Ugovor me veže za Osijek i fokusiran sam isključivo na Osijek. Hoću li nekamo otići? To ovisi o klubu i ponudi. Ako ponuda bude doista dobra, a klub pristane na prodaju, sve je moguće. Ne želim govoriti da sigurno ostajem pa uskoro napustiti klub. Ispao bih neozbiljan", rekao je Žaper za Glas Slavonije pa se osvrnuo na Dinamo:

"Neću lagati. Bilo je kontakta s Dinamom, zovu me. Iz poštovanja prema Osijeka i navijačima nisam htio o tome pričati, ali procurilo je. Moj menadžer Andy Bara razgovara i pregovara. Vidjet ćemo što je najbolje za mene i Osijek. Zovu me neki klubovi, ali prijelazni rok je tek počeo. Prava kupovina kreće kasnije", rekao je Žaper.

Mladom veznjaku ugovor s Osijekom traje do 30. lipnja 2024. godine, a prema Transfermarktu vrijedi oko tri i pol milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 19:25