RONALD GORSIC Cropix
SVEMU JE KUMOVAO SALZBURG

Dinamo opet oduševio navijače. Iz Maksimira objavili što pripremaju za derbi s Osijekom

Dinamo ima praksu da članovi kluba imaju pravo na besplatnu ulaznicu za HNL utakmice (osim derbija)
Piše: SNObjavljeno: 24. listopad 2024. 12:57

Dinamo će nakon velikog uspjeha i pobjede u Salzburgu za vikend nastaviti s HNL izazovima. U nedjelju će na Maksimiru ugostiti Osijek, a iz kluba su izdali priopćenje uz jednu lijepu vijest za navijače.

Naime, Dinamo ima praksu da članovi kluba imaju pravo na besplatnu ulaznicu za HNL utakmice, osim kad su derbiji u pitanju. Ipak, nakon velike pobjede u Ligi prvaka, klub je odlučio počastiti navijače te će članovi moći besplatno pogledati utakmicu s tribine zapad gore. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Nedjelja - Maksimir!

U nedjelju u 16 h plavi igraju protiv Osijeka na Maksimiru! Na valu sjajne jučerašnje pobjede pozivamo vas da dođete u nedjelju na utakmicu i da zajedno pokažemo veliku potporu našim herojima! Znamo važnost HNL-a i upravo zato svi skupa u nedjelju vodimo Dinamo do nova tri boda.

Klub je donio odluku da će članovi moći iskoristiti pogodnosti besplatne ulaznice za ovu utakmicu (tribina zapad gore) s obzirom na jučerašnji rezultat i da je ostalo još svega nekoliko domaćih utakmicu do kraja kalendarske godine.

Cijene ulaznica: Zapad dolje - 25 € za članove, 30 € za sve ostale navijače, Zapad gore - 15 € za članove, 20 € za sve ostale navijače, Sjever dolje - 10 € za članove, 15 € za sve ostale navijače.

ONLINE prodaja ulaznica počinje u četvrtak 24. listopada u 11 sati i završava na dan utakmice, u nedjelju 27. listopada u 16 sati.

FIZIČKA prodaja ulaznica: Subota 26. listopada od 11 do 19 h, Nedjelja 27. listopada od 11 do 16:45 h.

Sve ostale detalje o ulaznicama potražite na našoj web stranici", napisali su.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. listopad 2024 12:57