GORAN MEHKEK Cropix
MAKSIMIRSKI JUNACI

‘Evo im sada neka pišu!‘ Evo što je kritičarima nakon gola poručio Vidović, a što dragulj Osijeka

Na Maksimiru je do prvijenca za seniorsku momčad Osijeka stigao 17-godišnji Anton Matković
Piše: SNObjavljeno: 25. studeni 2023. 20:20

Dinamo i Osijek na Maksimiru su odigrali dvoboj dostojan jednog derbija. Modri su poveli golom Marka Bulata u 24. minuti, a onda je uslijedila drama. Osijek je imao bod u rukama zahvaljujući golu Antona Matkovića (17), juniora koji je ušao u 46. minuti umjesto Domagoja Bukvića, ali Gabriel Vidović u prvoj je minuti sudačke nadoknade donio Dinamu puni plijen.

- Sretni smo što smo zasluženo pobijedili. Dominirali smo cijelu utakmicu sretan sam što sam uspio pomoći momčadi - rekao je Vidović za kamere Max Sporta nakon utakmice pa se osvrnuo i na nedavne kritike koje su išle i na njegov račun.

- Ne zamaram se, gledam sebe. Evo im sada pa neka pišu - zaključio je veznjak Modrih.

- Nažalost, nismo izgurali, primili smo gol u 90. minuti. Sretan sam zbog prvijenca na Maksimiru, takvom velikom stadionu. Hvala i treneru što meni i drugim mladim igračima daje priliku. Ovo je velika stvar za mene, ali ostaje šteta zbog rezultata - bili su prvi dojmovi Matkovića nakon prvog seniorskog gola za Osijek. A kako je taj pogodak izgledao?

- Vidio sam golmana da izlazi. Zaobišao sam ga i zabio. Puno će mi to značiti za samopouzdanje. Čuo sam, ako se ne varam, da je bilo 5000 navijača. Savršeno. Da, u idućoj utakmici imamo Rijeku. Moramo ovo zaboraviti i fokusirati se na iduću utakmicu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. travanj 2024 11:22