Delegacija HNS-a i čelnici Osijeka na Pampasu

 Foto: Nk Osijek
VELIKA NAJAVA

Evo kada će Vatreni zaigrati na najmodernijem stadionu u Hrvatskoj: Šef HNS-a oduševljen krasnim Pampasom

Delegacija HNS-a predvođena Marijanom Kustićem obišla je jučer novi Osijekov stadion
Piše: SNObjavljeno: 02. ožujak 2023. 08:44

Uprava NK Osijeka, na čelu s predsjednikom Ferencom Sakaljem i članovima Valentinom Koprivnjak i Vladimirom Čoharom, u pratnji glavnog nadzornog inženjera Darka Ojvana, uoči utakmice Osijeka i Hajduka bila je domaćin delegaciji Hrvatskog nogometnog saveza na gradilištu novog stadiona i trening-kampa, koji će uskoro zasjati u punom sjaju, objavili su NK Osijek i HNS.

Delegaciju HNS-a predvodio je predsjednik Marijan Kustić, u pratnji dopredsjednika Ante Vučemilovića Šimunovića i Marija Smodlake te asistenta u uredu predsjednika Blage Jakovljevića i tajnika NS-a Osječko-baranjske županije Željka Bela.

Delegacija Saveza uživo se uvjerila da su radovi na Pampasu u samoj završnici i da će Hrvatska ove godine dobiti jedan moderan, funkcionalan i vizualno dojmljiv stadion.

"Iznimno me raduje vidjeti da je stadion u završnoj fazi izgradnje i da izgleda prekrasno. NK Osijek i njegovi navijači, cijeli grad i slavonska regija imat će stadion na koji uistinu mogu biti ponosni te kamp koji će biti veliki poticaj za daljnji razvoj nogometa u regiji. Ispred HNS-a mogu reći da smo presretni što će reprezentacija moći igrati na ovako lijepom stadionu. Cijelom klubu na čelu s vlasnicima čestitam na ovom sjajnom projektu i velikom ulaganju koje nema vrijednost samo za NK Osijek i regiju već za cijeli hrvatski nogomet. Impresioniran sam i jedva čekam prvu utakmicu reprezentacije ovdje - duboko vjerujem da će to biti već u listopadu protiv Turske", poručio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Linker
21. travanj 2024 13:24