Redovi na Pampasu

 Screenshot: Nk Osijek
NAPOKON JE POČELO

FOTO: Kolone i gužva pred najmodernijim stadionom u Hrvatskoj, svi žele do ulaznica, ovo su cijene

Tijekom prijepodneva se oko Pampasa stvorila kolona navijača, no neće odmah svi moći doći do pretplate.
Piše: G. ĐukarićObjavljeno: 05. srpanj 2023. 13:00

Navijači Osijeka konačno su dočekali - danas je počela prodaja sezonskih ulaznica na Pampasu.

Prvi navijači počeli su formirati red već u 6 sati, četiri sata prije nego što su blagajne podno sjeveroistočne tribine Opus arene bile uopće otvorene, a kako je vrijeme odmicalo kolona je postala nepregledna. Red onih koji su odmah prvi dan prodaje došli kupiti sezonsku ulaznicu kako bi si na vrijeme osigurali mjesto na tribini koje su odabrali protezao se duž čitave sjeverne tribine prema zapadnoj i pomoćnim terenima kampa. Navijači su pritom većinom kupovali maksimalan broj godišnjih ulaznica, njih pet, pa je prodaja išla nešto sporije, a istovremeno je zbog velikog interesa onih koji su su se odlučili na kupovinu iz hlada svoga doma pao sustav za online kupnju.

Interes je očekivano velik, no neće odmah svi moći doći do pretplate.

Naime, klub je nagradio pretplatnike iz prošle sezone (a njih je bilo oko 4300) i omogućio im pravo prvokupa u idućih deset dana. Period zaštićene prodaje ulaznica trajat će do 15. srpnja, a od 17. srpnja počet će slobodna prodaja godišnjih ulaznica. Prodajna mjesta na stadionu bit će otvorena svakog dana, izuzev nedjelje, od 10 do 18 sati.

Godišnja ulaznica uključuje 18 prvenstvenih utakmica na Opus areni, utakmicu 2. pretkola Konferencijske lige protiv ZTE (četvrtak 27. srpnja, 20 sati) te sve kup-utakmice kojma je domaćin NK Osijek. Također u slučaju plasmana Bijelo-plavih u daljnje faze natjecanja Konferencijske lige, vlasnici godišnjih ulaznica imat će pravo prvokupa ulaznica.

Pritom nije nebitno kako članovi NK Osijek ostvaruju pravo na povlaštenu cijenu prilikom kupovine pojedinačnih/godišnjih ulaznica. Godišnja članarina iznosi 15 eura, odnosno 7,5 eura za djecu do 15 godina. Cijene ulaznica ovise naravno o sektoru iako je bez obzira na mjesto na tribini pogled prema terenu kao na dlanu. Naime, najudaljenija mjesta na Opus areni bliža su travnjaku od najbližih mjesta u Gradskom vrtu.

Članovi kluba će godišnju pretplatu za sektor Jug plaćati 70 eura, Sjever će, ovisno o sektoru biti 50 ili 70, mjesto na istočnoj tribini će koštati 90 ili 120 eura, a u prodaji će se za tu tribinu naći i obiteljski paket za 100 eura za dva člana u kojem će se za svakog idućeg člana nadoplatiti 25 eura. Mjesta na Zapadu koštat će 100, 150 i 250 eura. Djeca do 15 godina godišnju ulaznicu će pritom plaćati u pola cijene. VIP mjesta koštat će 1250 eura. Za iznose iznad 75 eura omogućeno je plaćanje u ratama. Jedna osoba može kupiti najviše pet godišnjih ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta i ispunjenu pristupnicu za svaku osobu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
08. svibanj 2024 04:05