Detalj s utakmice

 IVAN PERIĆ/Cropix
ZAGAĐENJE ZRAKA

Iz HNS-a otkrili da Osijek nije ni tražio odgodu: ‘Na sastanku 90 minuta prije utakmice bili su suglasni‘

"HNS nije mogao odbiti zahtjev za odgodom jer takav nije ni postojao"; rekao je Josip Brezni
Piše: SNObjavljeno: 07. listopad 2023. 18:02

Povjerenik za natjecanje SuperSport Hrvatske nogometne lige Josip Brezni osvrnuo se na aktualnosti oko odigravanja utakmice 11. kola između Osijeka i Rudeša uslijed preporuke gradskog stožera civilne zaštite da se u Osijeku obustave sve aktivnosti na otvorenom zbog loše kvalitete zraka nakon požara u dvorištu tvrtke Drava International.

- Najprije treba reći da Hrvatski nogometni savez nije mogao odbiti zahtjev za odgodom utakmice jer takav nije ni postojao - rekao je Brezni, a prenosi službena stranica SuperSport HNL-a.

- U tom kontekstu odluka je donesena na uobičajenom organizacijskom sastanku 90 minuta uoči utakmice, na kojem su bili predstavnici obaju klubova, delegat i predstavnici službi zaduženih za organizaciju utakmice. Oni su bili suglasni da se utakmica odigra u predviđenom terminu. U slučaju da je na sastanku pred utakmicu postignut dogovor da ne postoje uvjeti za odigravanje utakmice, ista bi se odigrala sutradan od 16 sati, sukladno odredbama Pravilnika o natjecanju HNS-a - dodao je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. travanj 2024 19:04