VLADO KOS Cropix
DRUGA PRILIKA IGRAČU OSIJEKA

‘Iznevjerio sam suigrače i žalim zbog toga. Bila je to brzopleta i kriva odluka vođena emocijama‘

‘Čeberko se ispričao klubu, stručnom stožeru i suigračima nakon čega smo donijeli ovakvu odluku‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. travanj 2023. 14:16

Isprika je prihvaćena, Jevhen Čeberko vratio se u svlačionicu Osijeka i na raspolaganju je treneru Borimiru Perkoviću nakon što je pretodna dva tjedna trenirao odvojeno od suigrača. Ukrajinac je suspendiran nakon što je odbio otputovati na utakmicu u Rijeku dan-dva kako je klub odbio ponudu iz američkog MLS-a za njega.

- Čeberko se ispričao Klubu, stručnom stožeru i suigračima nakon čega smo donijeli odluku da će ponovo biti priključen prvoj momčadi. Drago mi je što je svjestan težine prekršaja kojeg je napravio, a NK Osijek će i u budućnosti biti nepopustljiv prema takvim i sličnim prijestupima. Budući da je riječ o igraču koji je do sada uvijek pokazivao visoku razinu profesionalizma, koji baš nikada nije bio sklon bilo kakvoj vrsti ekscesa ili iskrivljenog ponašanja odlučili smo mu pružiti drugu priliku, od utorka će biti uključen u trenažni proces s ostatkom momčadi, a na njemu je da se izbori za povjerenje trenera Borimira Perkovića - rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Čeberko je brzo shvatio kako je pretjerao.

- Prije svega želim se i ovim putem ispričati cijelom klubu, stručnom stožeru, suigračima i navijačima. Iz današnje perspektive svjestan sam da je moj potez bio pogrešan i nepromišljen, kao i da je mnoge razočaralo to što sam u važnom trenutku iznevjerio suigrače. Bila je to brzopleta i kriva odluka, vođena više emocijama nego razumom, zbog stvari koje su mi se dogodile na privatnom planu. Žalim zbog toga, napravio sam pogrešku iz koje ću sigurno puno naučiti i koja se više neće ponoviti. Hvala Klubu što mi je omogućio drugu priliku i povratak u momčad. Mogu obećati da ću, kao i do sada, pružati svoj maksimum za Osijek - rekao je Ukrajinac.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 05:10