Darko Nejašmić je postao igrač Osijeka

 VLADO KOS/CROPIX Cropix
PODIGLI PRAŠINU

Je li ovo poruka Hajduku? Pogledajte kakav je video objavio Osijek nakon potpisa s bivšim hajdukovcem

Osijek se pohvalio novim pojačanjem, a njihovu objavu neki su protumačili kao bockanje Hajduka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2022. 18:18

Darko Nejašmić je novi igrač Osijeka. Slavonski je prvoligaš iskoristio opciju otkupa ugovora sjajnog veznjaka kojeg su u lipnju prošle godine posudili od Hajduka. Osijek će Bijelima uplatiti milijun eura, a posao su potvrdila oba kluba.

"Darko Nejašmić novi je igrač NK Osijek! Ovaj 23-godišnji veznjak, koji je na početku aktualne sezone došao u Gradski vrt kao posuđeni igrač HNK Hajduk, s opcijom da Bijelo-plavi otkupe njegov ugovor po unaprijed dogovorenim uvjetima budu li zadovoljni njegovim nastupima, potpisao je ugovor s našim klubom do 2025. godine", javili su iz Osijeka pa dodali:

"Nejašmić je sve u klubu odmah osvojio svojim igračkim i ljudskim kvalitetama, brzo se prometnuo u standardnog prvotimca i polugu koja je neizostavan dio taktičkih razmišljanja naše struke, ali i omiljenu figuru svlačionice u Gradskom vrtu. Plijeni jednostavnošću kako na travnjaku i izvan njega, a igrački talent i posvećenost nogometu, kojem je podredio sve, na najbolji se način očituju kroz njegove igre."

Osijek je u objavi na svojim stranicama istaknuo i kako se radi o "nebrušenom dijamantu" što su mnogi protumačili kao poruku Hajduku.

"Ozljedi koja ga je sustigla kada je bio na vrhuncu forme unatoč, za Bijelo-plave je odigrao 31 utakmicu u svim natjecanjima, postigao tri pogotka i dodao jednu asistenciju, uz doprinos rezultatima koji nije mjerljiv kroz brojke pa nema dvojbe da NK Osijek u svojim redovima ima dijamanta kojeg priprema za visine kojima prema svom igračkom talentu pripada", napisali su iz Osijeka, a tezu o nebrušenom dijamantu ponovili i u objavi na društvenim mrežama:

"Nebrušeni dijamant se u kolokvijalnom govoru na našim prostorima udomaćio kao sinonim za veliki potencijal i skrivenu vrijednost osobe", poručili su iz Osijeka uz pripadajući video koji je podignuo prašinu.

Dio navijača je zaključio kako je ovo poruka Hajduku da nije uspio "izbrusiti dijamant" koji je imao u svojoj svlačionici i koji je postao jedna od ključnih figura u Osijeku.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 19:55