Rene Poms

 DAMIR KRAJAC Cropix
TRENERI LOKOSA I OSIJEKA

‘Jednom nas je omeo snijeg, pa kiša, a sad i vjetar‘; ‘Osijek nam praktički nije stvorio ni jednu prigodu‘

Zadovoljni i nasmijani trener Lokosa, osječki strateg ‘jahao‘ je po vremenu
Piše: Predrag JurišićObjavljeno: 04. veljača 2023. 18:44

Osmijeh nije silazio s lica trenera Lokomotive, Silvija Čabraje. Logično, njegova je momčad igrom “pregazila” Osijek, rezultat definitivno nije bio pravo mjerilo viđenoga...

- Cijelu smo utakmicu bili bolji i kvalitetniji, Osijek nam praktički nije stvorio ni jednu prigodu. Naravno da sam sretan zbog pobjede, ali žao mi je što nismo postigli još koji pogodak, gađali smo gredu, vratnice, imali smo još nekoliko prilika i trebali smo povećati tu prednost, kako bismo mirno ušli u završnicu dvoboja. No, nismo u tome uspjeli, ali sačuvali smo pobjedu i doista moram svojim igračima čestitati na silnoj želji za pobjedom i čvrstom karakteru - rekao je Čabraja, čiji je sastav zavrijedio gromki pljesak za prikazanu igru.

image

Silvijo Čabraja
.

DAMIR KRAJAC Cropix

A trener Osijeka, Rene Poms, razloge loše igre i poraza potražio je u – meteorološkim uvjetima...

- Da, bilo je loše, ali bilo je teško igrati. Jednom nas je omeo snijeg, zatim jaka kiša, a u Kranjčevićevoj je puhao jak vjetar... Ne može se igrati po ovakvom vjetru, to je nemoguće! Ne volim tražiti izgovore nakon izgubljene utakmice, ali ovaj je vjetar sve poremetio, bio je značajan čimbenik i jako je utjecao na to što smo izgubili - govorio je Poms, zaboravivši da su iste uvjete za igru imali i Lokosi.

Ni promjenom sustava igre niste uspjeli ništa promijeniti?

- Nisam, ali to je nevažno. Svejedno je kako igrate, 4-4-2, 3-2-4-1, 5-5 ili 8-2, to uopće nije važno! U ovakvim uvjetima nemoguće je izvesti više od dva-tri dodavanja, ništa nam nije uspijevalo zbog vjetra. Vjetar je danas uništio sve! Ova nam je utakmica bila iznimno važna, imali smo dobar plan, ali vjetar je bio na pogrešnoj strani. I zato smo izgubili. Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici, protiv Slavena Belupa, imati normalne vremenske uvjete - “jahao” je Poms po meteorologiji.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 17:14