Jose Boto

 MARIN FRANOV Cropix
OPASKA SPORTSKOM DIREKTORU

Jeličić i Vejić žestoko napali Bota: ‘Noga u guzicu, otpremnina i da te više ne vidim‘

‘Svaliti sve kritike prema njemu na račun toga da su Hrvati rasisti je suludo‘
Piše: SNObjavljeno: 02. rujan 2024. 19:09

Osijek ima razočaravajući početak sezone u kojemu su osvojili samo jedan bod u pet kola. Uz to, iz europskih natjecanja ih je izbacila azerbajdžanska Zira. Rad novog sportskog direktora Josea Bota su u emisiji Studio SuperSport HNL na MaxSportu komentirali Hrvoje Vejić i Joško Jeličić.

- Mislim da su oni odmah trebali naglasiti da smanjuju budžet jer očekivanja navijača i realnost su se dosta razlikovali. On je rekao da je prije njega u klubu bio amaterizam. Poštujem da svatko ima svoje mišljenje, ali reći za Zorana Zekića i Nenada Bjelicu da su amateri. Mislim da to nije korektno. Da netko naš to napravi vani odmah bi dobio nogom u guzicu, otpremninu i da te više ne vidim. Time me baš razočarao, mislio sam da je veći gospodin - započeo je Joško Jeličić.

Na nedavni intervju sportskog direkotra Osijeka osvrnuo se i Vejić. Njemu nije sjelo što je Boto sve kritike na svoj račun svalio na račun toga da je stranac.

- Vjerujem da se i vlasniku nije svidjelo što je Boto rekao. Svaliti sve kritike prema njemu na račun toga da su Hrvati rasisti je suludo. Mi ćemo se nadati da se vrati amaterski Osijek koji je tukao PSV-a. Bilo bi mu bolje da se poklopi po ušima i radi svoj posao - oštar je bio Vejić.

Linker
12. rujan 2024 10:46