VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
NIJE GA SANKCIONIRAO

Jović je imao tri velika propusta! Nesportski potez Hajdukovog igrača vidjeli su gledatelji, ne i sudac

Zagrebački sudac Fran Jović umalo je upropastio nedjeljni derbi Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 04. travanj 2022. 22:15

Dva puta je na sugestiju Igora Pajača iz VAR sobe morao promijeniti svoje loše odluke koje je prethodno bio autoritativno presudio. Nenad Bjelica dan nakon utakmice nije želio o suđenju...

- Ne želim to komentirati. Nadam se da će u sljedećim utakmicama suđenje biti kvalitetno, da neće biti repova nakon niti jedne sudačke odluke. To želim svim sucima, ali i svim momčadima - kazao je trener Osijeka.

Imao je Jović tri velika propusta - dosuđeni kazneni udarac za Hajduk kojeg je potom poništio, drugi žuti, odnosno, crveni karton Lovriću zbog simuliranja, te isprva nedosuđeni kazneni udarac za Osijek - ali dogodio se još jedan detalj u utakmici kojeg nije vidio. I kojeg je propustio sankcionirati.

Hajdukov nogometaš Emir Sahiti u 77. minuti utakmice, a što se jasno vidjelo na TV ekranima jer se upravo u tom trenutku našao u krupnom kadru, pokazao je srednji prst prema tribini na kojoj su bili smješteni Osijekovi navijači.

Vidjeli su to jasno televizijski gledatelji, naravno i navijači na istočnoj tribini Gradskog vrta, ali ne i sudac, koji je nogometašu Hajduka propustio pokazati žuti karton zbog tog čina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 06:05