Mislav Karoglan

 IVAN PERIC Cropix
TRENER HAJDUKA

Karoglan: Naravno da nisam zadovoljan! Pokosile su nas viroze, a treba nam više onog dječjeg...

‘Svašta se odjednom desi i sve se može promijeniti u tjedan dana‘
Piše: SNObjavljeno: 03. veljača 2024. 19:56

U 21. kolu SuperSport HNL-a Osijek i Hajduk odigrali su 1:1. Poveo je Hajduk preko Filipa Uremovića (52.), no Ramon Mierez zabio je 50. pogodak u dresu Osijeka, a vrijedan značajnog boda. Utakmicu je za Maxsport prokomentirao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

- Nisam zadovoljan, naravno da nisam. Prvo poluvrijem, nismo previše stvorili, ali sve u svemu mislim da je bilo nogometa. U drugom dijelu previse neforsiranih pogrešaka, bod je realan rezultat. Nas su noćas pokosile i viroze, imali smo šest - sedam igrača out, a sada nam slijedi i lakši raspored. Desi se odjednom, sve se promjeni za tjedan dana. Idemo sad po pozitivan niz. Treba nam više nogometa, više onog dječjeg, želje i radosti, vjerujem da se možemo zakotrljati u jedan novi niz.

Prokomentirao je igru kapetana Nikole Kalinića.

- Nikola izgleda dobro, izdržao je 75 minuta, bilo nas je malo strah. Mogli smo se malo bolje spajati oko njega, danas nam je falilo nešto malo ekstra, to je nedostajalo i nama i njima. Treba nam impuls s klupe, trebamo bolje odigrati s klupe nego nazad. Imali smo danas ogroman prostor da završimo utakmicu, to rade šamponi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 07:17