Dion Drena Beljo

 Privatni Album
PROPALI DINAMOV TRANSFER

Menadžer demantirao Mamićevu priču: ‘Istina je, Zdravko je pregovarao, ali to je više odmoglo...‘

Nakon što je pravomoćno osuđeni bjegunac priču pustio u eter, javio nam se Beljin menadžer Srđan Lakić
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 02. veljača 2023. 22:53

Pravomoćno osuđeni bjegunac Zdravko Mamić žestoko se okomio na neke od Dinamovih čelnika i zbog odlaska Diona Drene Belje u njemački Augsburg.

"Prije tri mjeseca sve sam bio dogovorio s izaslanikom Osijekovog vlasnika Meszarosa. Ali sve je propalo zbog ovih budala u klubu. Dijete nije krivo, priča kako su ga impresionirali, a frajeri su ga prevarili. Mogu misliti kakvu smiješnu plaću ima tamo, kod mene čistačice imaju veću..."

Nakon što je pravomoćno osuđeni bjegunac to pustio u eter, javio nam se Beljin menadžer Srđan Lakić.

- Istina je da je Mamić pričao s Osijekom. Međutim, dojma sam da je to više odmoglo nego pomoglo kad pričamo o mogućem transferu Belje u Dinamo. Uvjeti koje je on ponudio nisu mogli biti ispoštivani. Dinamo je tijekom kompletnih pregovora bio izuzetno profesionalan i dojma sam da je učinio sve što je bilo u klupskoj moći da ga dovedu. Na kraju, Dion se nije odlučio protiv Dinama već za Augsburg. Sama činjenica da se mladi igrač odlučio na hrabar korak dolaska u jednu takvu ligu pokazuje njegovu samouvjerenost i ambiciju - zaključio je Lakić.



POGLEDAJTE ‘VAR SOBU‘

Jadranski derbi, utakmica od 6 bodova, problem Alena Halilovića, buran Hajdukov tjedan, šokovi u kancelarijama na Maksimiru... Sve su to bile teme u drugoj epizodi našeg novog podcasta ‘VAR soba‘ u kojoj je gostovao proslavljeni hrvatski trener Ilija Lončarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 04:14