VLADO KOS Cropix
OBAVIO PREGLEDE

Mučne scene koje su uplašile sve u Gradskom vrtu, javila se zvijezda Osijeka: ‘Znam da nije lijepo izgledalo‘

Odmirovat će nogometaš Osijeka koji dan sve dok neugodna bol ne prođe prije nego što se opet vrati treninzima
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 12. veljača 2023. 13:03

Srećom ipak nije tako dramatično kako je isprva izgledalo. Kristijan Lovrić nakon pada je na nosilima iznesen s terena, a treneru Osijeka kazao je kako "ne osjeća noge". Odmah nakon utakmice, netom prije nego što je Rene Poms stigao pred novinare, stigle su dobre vijesti. Rečeno je kako je Lovriću u osječkoj bolnici snimana kralježnica i zdjelica ali ništa nije registrirano. Magnet je pokazao da se radi o udarcu u donji dio leđa.

Dan kasnije nogometaš bijelo-plavih i dalje osjeća posljedice pada.

- Hvala svima na riječima i porukama podrške, znam da nije izgledalo lijepo, ali srećom sve je dobro prošlo. I dalje osjećam posljedice, noga me još uvijek boli i trne, ali vjerujem da će to uskoro proći i da ću se što prije vratiti treninzima. Žao mi je zbog rezultata, volio bih da sam mogao pomoći suigračima u završnici utakmice, da pokušamo dohvatiti pobjedu - rekao je Lovrić.

Odmirovat će nogometaš Osijeka koji dan sve dok neugodna bol ne prođe prije nego što se opet vrati treninzima, a ostaje za vidjeti hoće li biti spreman za prvenstveno gostovanje u Puli iduće subote na kojem će Bijelo-plavi tražiti ne samo pobjedu nakon dva rezultatska neuspjeha, nego i prvi pogodak nakon dvije utakmice u kojima nisu zatresli protivnički mrežu.

image
VLADO KOS Cropix

Od dolaska u Gradski vrt prošle zime Lovrić nikako da uhvati pravi ritam, a ove sezone imaju je najdulju stanku u karijeri zbog ozljede. Ljetos su ga kronični bolovi u trbušnom zidu koštali kontinuiteta u treninzima pa je zabilježio svega četiri nastupa u prvom dijelu sezone prije nego što je otišao pod nož. Uostalom, u četiri utakmice u 2023. na terenu je proveo dvostruko više minuta nego što je u igri ukupno bio u prvom dijelu sezone.

Protiv Slaven Belupa trener Osijeka nije popunio zapisnik do kraja. U kadru nije bilo dvojice najiskusnijih Leovca i Topčagića, a obojica su, kako smo kasnije doznali, otpala zbog ozljeda. Srećom, ne i takvih da zahtjevaju dulji izostanak. Poms je otkrio kako se Leovac požalio na bol u mišiću dok Topčagić ima problema s leđima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 13:56