Kako bi Pampas trebao izgledati

 Screenshot: Youtube
JAKO BRZO

Najljepši stadion u Hrvatskoj je pri kraju, evo kada bi Osijek trebao odigrati prvu utakmicu na Pampasu

Osijek goleme količine "upumpava" u završetak izgradnje stadiona na Pampasu
Piše: Mario ŠtabiObjavljeno: 02. siječanj 2023. 17:54

U ponedjeljak nogometaši Osijeka idu na dvotjedne pripreme u Umagu. U tom će istarskom gradu, dugo godina već i uglednoj sportskoj destinaciji, ne samo za nogomet, odigrati i četiri pripremne utakmice. A brojna je ekspedicija koju je odlučio na put povesti trener Rene Poms.

Čak 34 igrača je u njoj. Dakle, svi profesionalni igrači plus petorica mladih koje je Osijekov šef struke odlučio povesti, a to su Alexandar Uwem, Nail Omerović, Domagoj Bukvić, Filip Živković i Dominik Babić.

Samom činjenicom da će u Umag ići svi igrači u profesionalnom statusu potvrđuje kako novosti u svezi prijelaznog roka u prvoligašu s Drave nema. Ali sve je više naznaka da će ih biti. Veliko je zanimanje za nekolicinu igrača među Bijelo-plavima, stalno to ističu najodgovorniji ljudi kluba, kojima je u nadležnosti njegova sportska politika, pa nije isključeno da se neki izlazni transfer dogodi već u vrijeme dok su u tijeku pripreme u Umagu.

Nije tajna, Osijek ima volju i potrebu za realizacijom barem jednog ili dva transfera.

Nije on bez novca, ali goleme količine "upumpava" u završetak izgradnje stadiona na Pampasu, pa mu je nužna zarada koju bi mogao ostvariti prodajom nekog od svojih, pa makar i najboljih eksponata.

A kada je o Pampasu riječ, najnovije vijesti kazuju kako bi Osijek mogao odigrati prvu službenu utakmicu na njegovom travnjaku već polovicom nastavka proljetnog dijela ovog prvenstva.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. travanj 2024 08:24