Dres Petra Bočkaja u Dinamu

 GNK DINAMO
‘PERO, DOBRO SI NAM...‘

Navijači Osijeka šokirani: ‘Upropastio nam je Božić, a trpjeli smo njegova s**nja! A što radi Uprava?‘

Umjesto božićnog poklona, Kohorta i svi oni kojima je Osijek pri srcu dobili su razlog za nervozu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. prosinac 2021. 14:44

Transfer koji je šokirao navijače Osijeka. Tako bi se, u najkraćim crtama, moglo opisati raspoloženje navijača slavonskog prvoligaša nakon što je postalo jasno da je Petar Bočkaj preselio iz Gradskog vrta u Maksimir. Dinamo je na svojim društvenim mrežama objavio dolazak najboljeg asistenta i najbolje ocijenjenog igrača Prve HNL po Sofascoreu, a navijači Osijeka nisu skrivali razočarenje ovim raspletom događaja.

"Hvala ti što si nam upropastio Božić", stoji u objavi na Facebook stranici Bijelo-plava birtija, najpopularnijoj stranici koja okuplja navijače Osijeka, a ispod fotografije nasmiješenog Bočkaja nižu se negativni komentari na cijelu priču. Većina je usmjerena prema upravi kluba, a ima i onih koji Bočkaju zamjeraju prelazak.

Ovo su neki od zanimljivijih komentara navijača Osijeka:

"Baš je našao "tajming". Sjećam se kad je Osijek bio jesenski prvak - prodali najbolje i na kraju ništa. Sad su financijske prilike u redu i ne vidim razlog odlaska usred sezone. Vrlo loš odabir i pojačavanje izravnog konkurenta za naslov. Šteta. "

"Uprava ovo nije smjela dozvoliti i prodati ga! Pero sretno u Dinamu."

"Mažu nam se oči, samo kradu nas. Nitko od uprave da se javi, onda nam se desi ovo. Mislim, strašno."

"Pa ovo je sramota umjesto da idemo na naslov mi pojačavamo Dinamo. Užas živi."

"Ma može on nama zahvaliti što smo istrpjeli sva njegova sra** i uvijek bili za njega, a on ovako u pola sezone u Dinamo. Di je sad priča želim ostati u Osijeku i sva ta sra** što je nedavno pričao. Šamar veliki od cijelog kluba i njega prema navijačima i ambicijama."

"Bokiju sve najbolje u nastavku karijere. Odličan dečko i za nastupe u našem dresu se ne može ništa loše reći. Što se nas tiče, koga nema bez njega se može i mora. Idemo se sada pojačati i uzeti trofej na kraju sezone. Svaki potez ima svoj razlog i nijedan - siguran sam, nije slučajan. Vjerujem u ovaj projekt sada više nego ikada. Glave gore ljudi!!!!"

"Nije meni toliko drama što je on otišao, ali što uprava izvodi..."

"Nešto smrdi u državi Osijek...je l‘ samo ja imam osjećaj da je u upravi samo neka tišina i evo npr desi se ovo."

"Sad vidim da je sve na prodaju!!!! Razočaran sam do bola!!!"

"Toliko o tome koliko smo ozbiljan klub i o našim nadama za titulu. Tu se mažu oči da on voli klub, da će ostati i onda ovakvo nešto. I opet od tih novaca nećemo dovesti pravo pojačanje. Strašno."

"E moj Pero dobro si nam stero..."

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 06:38