MARKO MRKONJIC Cropix
DERBI U GRADSKOM VRTU

Nenad Bjelica najavio derbi s Hajdukom: ‘Moramo biti na razini prvog poluvremana iz Maksimira‘

‘Nećemo se dobro provesti ako ćemo računati na to da je Hajduk igrao utakmicu u četvrtak‘
Piše: SNObjavljeno: 26. kolovoz 2022. 13:03

Osijek u nedjelju igra još jedan veliki derbi, nakon poraza od Dinama na Maksimiru pred nogometašima Nenada Bjelice je novi izazov, ovog puta u 7. kolu SuperSport HNL-a dočekuju Hajduk u Gradskom vrtu.

- U srijedu smo odradili jednu prijateljsku utakmicu i nije to loše izgledalo. Kada je sastav u pitanju za Hajduk neće konkurirati Bralić, Topčagić, Miloš i Grgić, ostali su na raspolaganju. Čeka nas težak protivnik koji je pokazao svoju kvalitetu, poštujemo Hajduk, trenera, igrače, ali mi možemo biti bolji, rekao je Nenad Bjelica, pa nastavio:

- Nećemo se dobro provesti ako ćemo računati na to da je Hajduk igrao utakmicu u četvrtak. Možda su se fizički i mentalno potrošili, ali Hajduk ima dobar kadar. Kada smo mi u pitanju, mi ovisimo o sebi. Želimo biti bolji nego u ranijim utakmicama.

Važna vijest za Bjelicu je kako se vraćaju Nejašmić i Žaper.

- Vratili su se prije desetak dana. Dobro su trenirali, igrali u srijedu, ali bilo bi rizično staviti obojicu. Mogli smo se prethodnih sezona nositi i s Hajdukom i Dinamom, mi moramo biti na razini prvog poluvremena iz Maksimira. Nadamo se pobjedi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 08:50