BORNA JAKSIC Cropix
NIJE SVE IDEALNO

Nezadovoljstvo u Osijeku nakon pobjede: ‘Kakav je to jedanaesterac bio? Sve što želimo je ravnopravno suđenje‘

Igrači su imali veliko breme, veliki pritisak, ali uopće se nisam plašio kako nećemo pobijediti - rekao je Tomas
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 26. travanj 2023. 18:51

Razvukao se osmijeh na licu Stjepana Tomasa. S jako dobrim razlogom jer ne samo što je prekinuo negativan niz momčadi koju je preuzeo, nego je i debitirao s pobjedom

- Igrači su imali veliko breme, veliki pritisak, ali uopće se nisam plašio kako nećemo pobijediti. Odmah na prvom treningu osjetio sam kako igrači žele pobjedu pod svaku cijenu - kazao je Tomas, čiji je debi na klupi umalo pokvario promašeni kazneni udarac Lovrića.

- Pucali smo dan prije utakmice jedanaesterce na treningu, Lovrić je zabijao, ali na utakmici je odlučio promijeniti stranu - otkrio je Tomas.

image
VLADO KOS Cropix

Silom prilika morao je napraviti dvije zamjene, u prvom dijelu odlični Leovac ostao je u svlačionici na poluvremenu, a u 78. minuti igru je morao napustiti i kapetan Žaper.

- Leovac je osjetio bol u koljenu i nismo željeli riskirati, a Žaper već dulje vrijeme vuče ozljedu - otkrio je Tomas.

Ovoj pobjedi u Gradskom vrtu gledat će u zube. Sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević nije, pak, mogao prešutjeti situaciju u kojoj je sudac Pajač dosudio kazneni udarac za Istru.

- Molim Sudačku komisiju da objasni kakav je ovo jedanaesterac bio. Sve što želimo je ravnopravno suđenje svima do kraja sezone - poručio je Kulešević.

image
VLADO KOS Cropix

Gonzalo GarcIa nakon utakmice je kazao kako njegova momčad nije bila dovoljno dobra.

- Izgubili smo utakmicu u kojoj nismo bili dobri. Napravili smo puno stvari koje inače ne radimo, nedostajao nam je stav, no svejedno smo imali nekoliko čistih situacija. Primili smo potpuno nepotreban gol. Osijek je bio bolji s energijom, a mi generalno danas nismo bili na razini - rekao je trener Istre.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 22:08