Bjelica u razgovoru ugodnim s četvrtim sucem...

 MARKO MRKONJIC/CROPIX
NENAD BJELICA

‘Nisam presretan s ovim sucem, čini mi se da kriterij popušta, a mi smo preslabi da se s tim borimo‘

Moram biti zadovoljan, Osijek je vrhunska i odlično vođena ekipa, ustvrdio je Samir Toplak
Piše: Gradimir Đukarić, SNObjavljeno: 13. ožujak 2022. 20:15

Samir Toplak podigao je Goricu, u dvije utakmice momčad koju je preuzeo nakon sedam uzastopnih poraza osvojila je četiri boda, a pritom još nije primila pogodak.

- Došao sam da napravim pomak. Odigrali smo fajtersku utakmicu iako smo počeli uplašeno, ali preuzeli smo igru, stvarali šanse ali nismo zabili. Zasluženo smo osvojili bod iako nam je možda u 1. poluvremenu pobjeda izmakla. Ali moram biti zadovoljan, Osijek je vrhunska i odlično vođena ekipa, publika je fantastična - prokomentirao je trener Gorice.

Osijek je propustio priliku bodovno se od konkurencije odvojiti na ljestvici. Otuda i razočaranje Nenada Bjelice. Dva sata polufinala Kupa ostavila su traga, umor je očito presudio njegovoj momčadi.

- Odigrali smo slabije prvo poluvrijeme gdje smo bili prespori, Kup je očito ostavio traga. Gorici smo dali previše u prvom dijelu, ali drugo poluvrijeme u potpunosti naše, dominirali, možda i zaslužili više pobjedu - kazao je Bjelica.

Na pitanje novinara HNTV-a o nervozi na klupi u samom finišu dvoboja, Bjelica je odvratio: - Nisam presretan suđenjem ovog zagrebačkog suca. Samo tri minute nadoknade nakon toliko izmjena i prekida... Čini mi se da kriterij popušta. Preslabi smo da na to utječemo, ali borit ćemo se koloko možemo, rekao je trener Osijeka.

image

... i s glavnim sucem Čuljkom

MARKO MRKONJIC/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 08:45