DAMIR KRAJAC Cropix
JOŠ JEDAN POSAO

Novi odlazak iz Gradskog vrta, ostali su još samo detalji. Nogometaš Osijeka već je na liječničkim pregledima

Nova sredina dojučerašnjem braniču Osijeka bit će itekako poznata
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 07. veljača 2023. 12:10

Kako smo i najavljivali, Osijek je pred zaključenjem transfera još jednog nogometaša. Naime, Danijel Lončar otputovao je u utorak prijepodne u Poljsku na liječnički pregled, posljednju formalnost prije nego što potpiše za Pogoń iz Szczecina, trenutno petoplasiranu momčad tamošnjeg prvenstva.

Nova sredina dojučerašnjem braniču Osijeka bit će itekako poznata jer upravo je njegov novi klub bio protivnik bijelo-plavima u kvalifikacijama za Europsku ligu prije dva ljeta. Čelnici Pogona prošlog su tjedna poslali ponudu za Lončara koju u Gradskom vrtu isprva nisu prihvatilo, no u danima koji su slijedili dva su kluba uspjela naći zajednički jezik. U međuvremenu je, prema pisanjima poljskih medija, u igru za potpis braniča bijelo-plavih pokušala ući i Legija, ali taj je interes očito ostao samo na špekulacijama.

image
DAMIR KRAJAC Cropix

Lončar je za Osijek odigrao 122 utakmice, posljednju još sredinom listopada kada je u Varaždinu na poluvremenu ušao u igru. Prije nekoliko tjedana, za vrijeme dok je Osijek boravio na zimskim pripremama u Umagu, nudila mu se mogućnost odlaska na Cipar, ali na posudbu, što nije odgovaralo ni klubu iz Gradskog vrta ni njemu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 23:45